de RoadTrain » 14 Aug 2007, 04:51
Poate am norocul, sau ghinionul, sa stau in Oradea. Din punctul meu personal de vedere, diferenta intre achizitionarea masinii nu tine neaparat de tara (geografic) ci e atitudinea fata de client. Nu insinuez ca in alte tari, costa cu 1000 de euro mai mult si te pupa-n c.., dar ca la noi la nime' altu'. Orice dealer intreg la cap (automat se exclud ai nostrii) stie ca banii adevarati nu ies din vanzarea masinii, ci din momirea clientului pentru servicii de service in si post garantie. Va zic concret ca am o cunostinta dealer in Austria. Oferta lui in noiembrie pentru Fordisti consta in gume de iarna de calitate, poate un pic mai scump ca la "depozite", dar cu jenti de tabla incluse in pret, echilibrarre si tot tacamul. Si iaca asa vine omul inapoi la el cu banii. Cum ........................mea altfel explicati ca:
1. ford are tabel universal de percepere bani/manopera (x ore / x lucrare) valabil in toata europa.
2. tariful orar de aici este identic cu cel din Ungaria.
Cu toate astea, de obicei scap la juma de pret dincolo, cu o cafea moca, si tratat ca unul care a venit sa le dea bani...
CRED CA NU INCAPE PE SERVER CATE OFTICARI PRODUCE ATITUDINEA CELOR DE ACASA
POATE E OFFTOPIC, DAR, DIN PACATE, E ADEVARAT.
In fond, e ca la ABC-ul din colt. Tratamentul FACE diferenta.
"You can choose any colour, as long as its black" H. Ford