Discutii libere/forum

Schimbare talon

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Schimbare talon

Mesajde zaboss » 08 Aug 2007, 15:35

Mi-am modificat buletinul, cu toate bucuriile care vor deriva din asta. Ştie cineva cât durează acum schimbarea talonului? Că am nevoie în continuare de maşină. Acum un an a durat vreo 7 zile. Dacă se schimbă doar adresa, trebuie duse şi numerele?

Permisul unde se mai schimbă? (Bucureşti, desigur.)
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Mesajde adispan » 08 Aug 2007, 16:00

permisu se schima in udriste - vezi ca au program si sambata dimineata si e mai liber; fal acuma, vara, ca e lejer de tot
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde kobe » 08 Aug 2007, 17:42

Dar de ce vrei sa schimbi talonul ????????
Eu cand mi-am schimbat buletinul mi-am schimbat doar permisul si am intrebat la inmatriculari daca e vreo problema ca am alta adresa in talon si mi-au raspuns " nu prea e " asa ca am mai economisit niste bani.
Toyota Avensis Classic 1.8 VVT-I
kobe
Member

Maşina: Toyota Avensis Classic 1.8 VVT-I, 2009

Mesajde zaboss » 09 Aug 2007, 00:48

La talon sunt doar 30 de lei, deci nu este prea mult, faţă de 100 cât e permisul. O să-l schimb şi pe acela, dar mai încolo. Talonul maşinii vreau să-l schimb cât mai repede din cauză de taxe şi impozite, fiind sectoare diferite, administraţii financiare diferite, birocraţii diferite...
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Înapoi la Discutii libere/forum