Am facut aprox 2000km de cand am achizitionat-o, consumul sta undeva la 8,6 in bucuresti (probabil si sigur va creste) in afara 6,5-7 mers sportiv. Softul e super ok, trage prea bine pentru marimea si greutatea ei.
Masina a primit folie Llumar toate geamurile (95% spate, 50% fata), o nuca schimbator noua ( cea veche era putin uzata in partea dreapta), eleron care este la vopsit si inca ma mai gandesc la sistemul de prindere (lipire cu adeziv ptr parbriz sau gaurire si prins in suruburile lui), urmeaza montat subwoofer-ul care l-am avut pe Fiesta ( deja l-am pus in portbagaj sa ma obisnuiesc cu spatiul), navigatie+ camera mers spate ( ceva cred ca foarte util masina neavand senzori parcare), cauciucuri de vara (daca stiti undeva preturi ok si ceva de calitate astept sfaturi), vopsire jante ( sunt cam zgariate de cand am luat masina si am mai adaugat si eu cate o bordura

)
Am schimbat amortizorul spate stanga ( pe garantie) care cica era putin scurs si urmeaza sa ii schimb rulmentii amortizor fata+ flanse
Pe viitor poate evacuare dubla, difuser bara spate si poate colantare totala( inca ma mai gandesc daca negru mat sau alb mat )
Poze curand si rog un moderator sa-mi schimbe si mie numele topicului in " My New Mondeo Black Phanter" .Multumesc
O zii frumoasa va doresc.