inca nehotarat
de ceva timp sunt in cautare de "upgrade" de mijloc de locomotie, de la un p206 benzina 1100cmc, si singura masina care mi-ar place din ce exista acum pe piata (si mi-as putea permite) ar fi FF2.
problema este ca inca nu m-am decis la varianta - desi in principiu as prefera teoria "low-cost" - si as fi vrut din partea voastra ca posesori, niste pareri mai avizate...
acum oscilez intre urmatoarele motoare: 1.4/80 , 1.6/100 - benzina, 1.6/90 - motorina, si intre echiparile ambiente/trend pt un model hatchback, inca nu m-am hotarat daca cu 3 sau 5 usi...
am sa fac si un test drive - am mai incercat mai demult la bdt insa am fost un pic ghinionist in ziua cand am fost programat si intre timp nu am mai trecut pe acolo... insa niste sugestii nu ar strica...
motorul de 1400cmc este ok pt un focus2 din punctul vostru de vedere pt cineva care oricum nu va trece de 150-160 km/h si merge destul de linistit...?
va multumesc anticipat pt raspunsuri si sper sa postez in viitorul apropiat ca posesor de FF2...!!!
- catalinmetal
- Incepator