Help/Troubleshooting

Distributie montata gresit?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Distributie montata gresit?

Mesajde Jarek » 06 Feb 2012, 17:12

Salut,

AM o problema la un Ford Fiesta 1,25 Zetec si as vrea sa au si parerea voastra legat de subiect.

Dupa schimbul de distributie (curea si rola) la un service din Cluj, primesc masina inapoi cu motorul vibrand mai tare ca de obicei, lipsa putere la motor in sarcina si martorul de check engine palpaind. (martorul il aveam aprins si inainte, dar nu palpaia iar masina mergea f bine..eroarea e P0420..ceva legat de catalizator dar circul de 1 an de zile cu ea fara probleme).

Duc masina inapoi la service suspectand montarea gresita a distributiei, dar dupa o diagnoza, baietii de acolo ma asigura ca distributia e montata corect iar ca erori le apare codul p0420 si o eroare la cilindrul 3 (nu stiu exact ce eroare) si imi spun ca masina mea are ceva probleme la aprindere.

Ce parere aveti? ...e normal sa lasi masina functionala la service si sa o primesti defecta?...ce ati face in locul meu?

Mersi
Jarek
Incepator

Re: Distributie montata gresit?

Mesajde bricy » 06 Feb 2012, 18:05

Eroarea la cilindrul 3 probabil e misfire, adica nu primeste scanteie sau mai rar injectie.
Cam dubios sa pice chiar la ei o piesa asa brusc.
Sigur nu ti-au schimbat ceva?
"Nu întrebaţi ce poate să facă ţara pentru voi, întrebaţi-vă ce puteţi face voi pentru ţară"
bricy
1nsane Member

Maşina: Focus 2002 2.0i 131cp Brc
VIN: WF0NXXGCDN1P72637

Înapoi la Help/Troubleshooting