vand modul de parcare nou in cutie pentru ford
am cumparat din eroare un modul de comanda pentru senzorii de parcare spate original de la ford, insa modulul meu era bun si nu am mai putut sa il returnez
asa ca vreau sa il vand...
a costat 500 de lei, pot prezenta factura pentru verificare sau pot oferi factura la randul meu...
fac si reducere la pretul de achizitie pentru ca vreau sa il dau...
eventual fac schimb cu o bieleta de directie pentru ford focus sau cu alte piese compatibile (anvelope de iarna, piese de tuning, styling, etc.)
mentionez ca exista un coleg pe forum, slick99, care are senzori originali de parcare pentru acest modul
asa ca vreau sa il vand...
a costat 500 de lei, pot prezenta factura pentru verificare sau pot oferi factura la randul meu...
fac si reducere la pretul de achizitie pentru ca vreau sa il dau...
eventual fac schimb cu o bieleta de directie pentru ford focus sau cu alte piese compatibile (anvelope de iarna, piese de tuning, styling, etc.)
mentionez ca exista un coleg pe forum, slick99, care are senzori originali de parcare pentru acest modul
Asta-i tot, ne vedem pe strazi / Te las sa iti combini mashina cu ce crezi
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
- R Z F
- Gold Member
- Maşina: Ghia X RS-look
- VIN: wf05xxgcd57s01178