Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Piese din dezmembrari pentru diverse tipuri de Ford

06 Feb 2012, 16:29

$1 scrie:$2alut! ma intereseaza si pe mine radiatorul de racire , radiatorul pentru aer conditionat pt focus 1 an 2003

Buna ziua! Da, sunt ambele radiatoare , pentru detalii sunati-ma va rog la numerele de mai jos. Cu respect.

07 Feb 2012, 09:11

$1 scrie:$2una ziua,

pentru un Ford Mondeo 2004 Hatcback TDCI aveti cumva scaune fata cu incalzire si actionate electric?
Daca da, cat costa? Eventual daca aveti tot interiorul din piele?
Multumesc!

Dan Sarariu

Buna ziua! Am un interior de piele de mondeo 2002 combi (diferanta intre hatchback si combi este ca spatarul banchetei este cu cativa cm mai mare), cu actionare electrica si incalzire, iar scaune de fata din material textil am doar fara incalzire. Cu respect.

07 Feb 2012, 15:52

$1 scrie:$2alut,

Ma intereseaza si pe mine urmatoarele piese pentru un Focus II pre-facelift din 2007
- Bara fata
- proiector stanga
- carenaj dreapta

Multumesc.

Buna ziua! Momentan nu mai am pe stoc piesele despre care intrebati, reveniti. Cu respect.

07 Feb 2012, 16:16

Stopuri mondeo mk3 modelul 2004 acesta ? Pret ?
FiÅŸiere ataÅŸate
car-world-used-car-ford-mondeo-tdci-diesel-115-ps-2004-facelift-model-titanium-grey-007c.JPG

07 Feb 2012, 16:33

Nu mai aveti nici pompa ce alimenta spritierele de la faruri? Imi trebuie macar aceea + mufa de curent.

Asa arata pompa:

343_01.jpg

08 Feb 2012, 09:55

$1 scrie:$2topuri mondeo mk3 modelul 2004 acesta ? Pret ?

Buna ziua! Mai am doar un set de stopuri , modelul cu semnalizarea rosie, adica cel clasic din 2000-2002. Cu respect.

08 Feb 2012, 13:55

Salut

Mar interesa si pe mn o rezistenta pt ventilator c imi mg doar p treapta 4,
pt ff1, daca o ai si cat ar costa.

Ms

08 Feb 2012, 14:06

$1 scrie:$2u mai aveti nici pompa ce alimenta spritierele de la faruri? Imi trebuie macar aceea + mufa de curent.

Asa arata pompa:

343_01.jpg

Buna ziua! Mai am o pompa electrica ptr spalare faruri, dar este de mondeo 3, din cate vad seamana!, nu stiu exact daca sunt diferente. Pentru detalii mai multe sunati-ma va rog, la numerele de mai jos. Cu respect.

09 Feb 2012, 00:32

buna ziua. ma intereseaza daca aveti radiator pentru ford fiesta 2007, motor 1.2 benzina. multumesc. as aprecia daca ati trimite raspunsul si pe privat.

09 Feb 2012, 10:05

$1 scrie:$2alut

Mar interesa si pe mn o rezistenta pt ventilator c imi mg doar p treapta 4,
pt ff1, daca o ai si cat ar costa.

Ms

Buna ziua! Daca nu ati gasit inca rezistenta, va pot ajuta, sunati la numerele de mai jos ptr detalii. Cu respect.

09 Feb 2012, 12:31

Buna ziua,

Pentru Ford Fiesta 2001, 4 usi, ma intereseaza:

Oglinda laterala dreapta, reglare manuala, sticla convexa. Poate si oglinda stanga. Daca exista posibilitatea de a alege culoarea, argintiu ar fi de dorit.
Hayon - de fapt, ma refer la "raftul" acela capitonat din portbagajul masinilor hatchback, nu stiu exact cum se numeste.
Proiector ceata dreapta

Multumesc.

09 Feb 2012, 12:51

Cumva un grilaj despartitor de portbagaj pentru Focus 1 break 2001? Un pret va rog. Multumesc.

09 Feb 2012, 14:22

Buna ziua! Grilajul despartitor (ptr animale sau bagaje)nu-l mai am , as mai avea ruloul de deasupra portbagajului. Cu respect.

09 Feb 2012, 14:23

Aveti cumva ceasuri de mondeo mk1 ?1.8 16V ? Cred ca am o problema cu ceasul de la benzina nu se ridica suficient cand bag benzina destul de mult! Se poate sa vin sa probez ceasurile, asta daca le aveti si daca e totul ok, le cumpar. Un pret ceva?

09 Feb 2012, 14:31

Salut, nuca schimbator pentru Ford Focus mk1 1.6 16V din 2003 coupe cu facelift si plastic transparent de la plafoniera, daca aveti va rog si un pret + livrare in Timisoara. Tot pentru aceasi masina as fi interesat de un kit de geamuri electrice pentru usa stanga fata, practic tot ansamblul, buton, macara geam etc. dar la asta doar informativ. Multumesc.

09 Feb 2012, 14:53

Salut, caseta directie pt Ford Ka 2001, 1.3 benzina este? daca da, cam la ce pret? Multumesc

09 Feb 2012, 15:47

salut! ma poti ajuta si pe mine cu furtunasul asta? Imagine

09 Feb 2012, 18:57

Buna ziua,
Ma intereseaza o bara spate pentru Ford Focus 98-2004, model berlina, culoare gri.
Multumesc.

09 Feb 2012, 19:38

Buna seara,
Ma intereseaza daca aveti pompa pt spalare parbriz pt masina de la profil.
Multumesc

Piese din dezmembrari pentru diverse tipuri de Ford

09 Feb 2012, 20:05

Volan cu pilot automat gasesc la dvs?pt focus 2.multumesc.

10 Feb 2012, 09:59

$1 scrie:$2alut, nuca schimbator pentru Ford Focus mk1 1.6 16V din 2003 coupe cu facelift si plastic transparent de la plafoniera, daca aveti va rog si un pret + livrare in Timisoara. Tot pentru aceasi masina as fi interesat de un kit de geamuri electrice pentru usa stanga fata, practic tot ansamblul, buton, macara geam etc. dar la asta doar informativ. Multumesc.

Buna ziua! Va pot oferi plafoniera si nuca schimbatorului de pe un focus mk1 (2000). Pentru detalii sunati-ma va rog la numerele de mai jos. Cu respect.

10 Feb 2012, 10:03

$1 scrie:$2alut, caseta directie pt Ford Ka 2001, 1.3 benzina este? daca da, cam la ce pret? Multumesc

Buna ziua! Caseta hidraulica de Ka nu mai este, daca nu ma insel posibil sa mai am caseta mecanica, daca sunteti interesat, sunati-ma, la numerele de mai jos sa verific. Cu respect.

10 Feb 2012, 10:06

$1 scrie:$2alut! ma poti ajuta si pe mine cu furtunasul asta? Imagine

Buna ziua! Dati-mi mai multe detalii; marca motor, ...., din cate vad cred ca este vorba de un TDCI 1.4 sau 1.6. Cu respect.

10 Feb 2012, 10:23

Buna ziua,
M-ar interesa o valva EGR pentru un Focus 1 2.0 benzina.

10 Feb 2012, 14:15

Ma intereseaza o bara spate pentru Ford Focus 98-2004, model berlina, culoare gri.
Multumesc.

Buna ziua! bara spate de berlina nu am momentan, as mai avea doar de combi, dar nu se potrivesc, reveniti. Cu respect.

10 Feb 2012, 16:17

$1 scrie:$2una seara,
Ma intereseaza daca aveti pompa pt spalare parbriz pt masina de la profil.
Multumesc

Buna ziua! Da, am motorasul ptr saplarea parbrizului la pretul de 25lei, ptr detalii sunati-ma, va rog, la numerele de mai jos. Cu respect.

10 Feb 2012, 16:19

$1 scrie:$2olan cu pilot automat gasesc la dvs?pt focus 2.multumesc.

Volan cu comenzi pentru pilot automat, momentan nu va pot oferi, reveniti. O zi buna va doresc!

10 Feb 2012, 17:38

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2alut! ma poti ajuta si pe mine cu furtunasul asta?

Buna ziua! Dati-mi mai multe detalii; marca motor, ...., din cate vad cred ca este vorba de un TDCI 1.4 sau 1.6. Cu respect.

motorul e 1.6 tdci ford focus mk2/2007

11 Feb 2012, 11:13

M-ar interesa o valva EGR pentru un Focus 1 2.0 benzina.

Buna ziua! Valva EGR ptr motor de 2l, nu mai este momentan, reveniti. Cu respect.

11 Feb 2012, 14:38

$1 scrie:$2alut! ma poti ajuta si pe mine cu furtunasul asta?

motorul e 1.6 tdci ford focus mk2/2007

De i.6 TDCI momentan nu mai am, reveniti. Cu respect.
Subiect închis