asa sta treaba:
In Romania sunt 3 furnizori de produse petroliere rafinate: PETROM, ROMETROL si LUKOIL.
Se extrage cea mai simpla concluzie posibila de aici: in afara de Rompetrol si Lukoil, toate benzinariile din romania sunt alimentate de Petrom (sursa Pertom).
Pana si la Gazprom scrie pe pompe (micut desigur): sursa Petrom.
Ce e rau in asta? Aproape nimic, dimpotriva... Spun asta doar ca sa nu va mai chinuiti cu altceva decat Petrom.
Un singur lucru reiese din vanzarea a o cisterna pe zi in fiecare banzinarie Petrom din tara (in medie): lipsa timpului pentru curatarea tancurilor si calibrarea pompelor. Sa fim seriosi! Cine sa amendeze cea mai mare companie din Romania? (sunt amenzi doar de fatada, cand mai tipa media).
SINGURA varianta reala la Petrom este ROMPETROL!
Eu alimentez la Rompetrol cu Alto 55 care este SINGURA

motorina din Romania cu cifra cetanica 55.
In rest va rog sa intelegeti ca nu exista motorina "aditivata"... Povesti. Mai si scrie la pompa in dreptul motorinei scumpe: 100ml de aditiv la 1000 litri. FRATILOR!!!

100 de ml la TONA!!! Poti sa pui 100ml de kerosen sau 100ml de CIANURA la o TONA ca e tot una!
Si inca ceva... Rompetrol extrage titeiul doar din "mare" - platforma maritima. Oare o fi rau? Ganditi-va...
Daca vreti argumentez, dar nu prea am timp acum si am scris destul de mult deja.
Concluzia scurt pe doi:
1. aveti masina diesel cu injectoare mecanice si cu turbina cu geometrie fixa (gen TDDI)? Alimentati la Petrom cu motorina ieftina! Nu o sa patiti nimic 1000 de ani daca frecventati Petrom-urile cu vanzare mare. Evitati pe cele din localitatile mici.
2. aveti masina diesel cu injecoare electronice si cu turbina cu geometrie vaiabila (gen TDCI)? Rompetrol Alto 55!
Stima!