ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Ce sex are PC-ul sa laptopul dvs?Daca vreti sa aflati urmatii pasii de mai jos:
1) Deschideti notepad 2) Copiati textul de mai jos: CreateObject ("SAPI.SpVoice"). Speak "I love you" 3) Dupa care dati clic pe Save as si denumiti fisierulo : xyz.vbs 4) deschideti documentul - voce masculina aveti un baiat ,voce feminina aveti o fata. Merge faza 100%
Mi-e nu stiu de ce mi-a spus sa merg sa spal vasele )
ps. "Microsoft Speech API has many voices; two of them are Microsoft Sam (male), the default for Windows XP and Windows 2000, and Microsoft Ann (female), the default for Windows Vista and Windows 7"
LE: uau!!! merge sa schimbi textul dintre ghilimele si stie ragusitul meu sa zica si altceva!!! LLE: poate zice gagiu' propozitii intregi! poate fi si vulgar... LLLE: m-am prins... e naratorul din programele pt. persoanele cu dezabilitati. daca aveti mai multe voci in setarile naratorului puteti schimba sexu' PCului... si poate vorbi si mai repede sau mai incet, etc...
90%.. sau poate chiar mai multi din cei care spun "NU ACTA" au cam aceeasi intelegere despre ce inseamna ACTA ca si specimenul din filmuletul de mai sus.
$1 scrie:$20%.. sau poate chiar mai multi din cei care spun "NU ACTA" au cam aceeasi intelegere despre ce inseamna ACTA ca si specimenul din filmuletul de mai sus.
Pe cati dintre cei care spun "NU ACTA" i-ai intervievat pentru ca declaratia ta sa aiba relevanta? La mine sigur n-ai ajuns...