Vand satelit audio cu butoane de pilot automat
Vand satelit audio pe care au fost montate butoane de pilot automat.
Acestea au aceleasi functii ca cele originale. Satelitul l-am confectionat pentru masina personala dar intre timp am cumparat si volan cu butoane original. Butoanele au fost bricolate cu multa atentie pe partea din spatele satelitului audio pentru a nu strica estetica masinii. Valorile scoase la apasarea butoanelor sunt similare cu cele originale. Din satelit pleaca un cablu de 10cm la care am montat o mufa pentru conectare la cele 2 fire care pleaca in placa gem.
Satelitul este ideal pentru cei ce nu vor se schimbe volanul.
Pentru cei interesati revin cu detalii.
Pret-100lei
Acestea au aceleasi functii ca cele originale. Satelitul l-am confectionat pentru masina personala dar intre timp am cumparat si volan cu butoane original. Butoanele au fost bricolate cu multa atentie pe partea din spatele satelitului audio pentru a nu strica estetica masinii. Valorile scoase la apasarea butoanelor sunt similare cu cele originale. Din satelit pleaca un cablu de 10cm la care am montat o mufa pentru conectare la cele 2 fire care pleaca in placa gem.
Satelitul este ideal pentru cei ce nu vor se schimbe volanul.
Pentru cei interesati revin cu detalii.
Pret-100lei
-

Fordus 10 - Ford Freak
- Maşina: ford focus 2008 1.4 80cp trend
- VIN: 12345678910123456
Chiar nu vrea nimeni satelitul modificat? La pret se negocieaza. Exista deja colegi care folosesc cu succes comenzile de pilot automat(vezi amigo88)

.