Timp Liber

Fotbalul: pasiunea care ne imbolnaveste !

Include si Hobby :D

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Fotbalul: pasiunea care ne imbolnaveste !

Mesajde sanderoalex » 23 Feb 2012, 22:37

raman la parerea ca era o echipa de batut.nu stiu ce dracu mai cauta gloaba aia in poarta,i-a ingropat in ambele meciuri.e buna replica lui jiji:se cauta rezerva ptr stanca!
"În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te f... aşa cum vrea el."
Imagine
sanderoalex
Gold Member

Maşina: FORD FOCUS 2 facelift 1.6i 100hp 5DR

Mesajde razvan_43 » 23 Feb 2012, 22:40

La cati bani are Becali Steaua putea sa fie o super echipa.Dar nu se pricepe deloc si nici nu lasa pe altii sa faca treaba.Atat timp cat ramane el la Steaua rezultatele vor fi cam la fel.
razvan_43
Ford Freak

Maşina: Fiesta 2001, 1.3l Endura,60cp

Mesajde Alen » 23 Feb 2012, 22:43

N-as zice ca e un portar slab, dar e total DECONCENTRAT, dupa parerea mea. S-a vazut ca a calcat gresit, dar e mult prea calm si prea pasiv si nu e prima data cand am constatat acest lucru. Iar daca in alte meciuri nu prea conteaza, in cupele europene daca ai gresit, esti taxat imediat. Doua greseli, doua goluri, out.
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde sanderoalex » 23 Feb 2012, 22:52

e lipsa de antrenament!eu l-as trimite la steaua 2 si l-as uita acolo.
"În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te f... aşa cum vrea el."
Imagine
sanderoalex
Gold Member

Mesajde Alen » 23 Feb 2012, 23:08

La Tatarusanu eu as umbla la psihic si comportament. Ii trebuie ceva care sa-l tina in priza permanent. Sa urle, sa tipe, sa-si motiveze fundasii, sa-i dirijeze, etc. Si asta pe tot parcursul meciului. Dar daca omul nu e facut sa fie asa, e mai greu sa fie adus in starea asta in mod artificial. Pentru ca talent si reflexe are, s-a vazut in destule ocazii lucrul asta. Parerea mea e ca asta e cheia succesului cu acest portar. Trebuie lucrat cu omul Tatarusanu, nu cu portarul Tatarusanu.

Poate ca are prea mult bun simt, pana la urma. O sa radeti, dar de multe ori acest lucru e un handicap (din pacate) pe terenul de sport si mai ales pentru un jucator ce practica un sport de echipa.
Alen

Mesajde sanderoalex » 23 Feb 2012, 23:31

eu zic ca e vorba de o mare nesimtire care zace in el.cand era la bistrita nu facea din astea.nu cred deloc ca e vorba de mental,ci de lipsa totala de pregatire si profesionalism.
Imagine
sanderoalex
Gold Member

Mesajde Alen » 23 Feb 2012, 23:34

Poate ca facea, poate ca nu facea, dar sa nu uitam ca la Steaua e in lumina reflectoarelor.
Alen

Mesajde Mihai L » 24 Feb 2012, 06:39

Eu raman la parerea ca tot 'managementul' lui Jiji e de vina.
Antrenorul si jucatorii trebuie lasati sa-si faca treaba.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Nic_Bv » 24 Feb 2012, 11:02

Mihai, numeste-mi te rog un patron de club din Romania care a avut performante mai bune in Europa, in ultimii 10 ani. Copos? Borcea? Sau poate Matrix ala de la Craiova, Mititelu? Hai sa fim seriosi...

@sanderoalex: hai sa terminam cu naivitatile. In fata olandezilor stam capra, atat la nivel de cluburi cat si cu nationala.

Sa presupunem ca Tatarusanu nu lua gol aseara (nu incerc sa-l scuz, a comis-o nasol).
Cum am fi marcat cel putin un gol din cele 0.5 ocazii?
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde Mihai L » 24 Feb 2012, 23:09

1) Pai hai sa socotim fiecare pe ce club a pus mana
2) Care este parerea ta sincera despre interventiile lui in formarea si mentinerea echipei? A ajutat sau nu? :D
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde sanderoalex » 25 Feb 2012, 00:37

$1 scrie:$2sanderoalex: hai sa terminam cu naivitatile. In fata olandezilor stam capra, atat la nivel de cluburi cat si cu nationala.

sunt perfect de acord cu tine,dar la ce a jucat twente....!
ce nu am inteles:
1.de ce s-a insistat cu tatarusanu,cand toata lumea il prefera pe stanca in retur?!
2.de ce a mai jucat brandan,cand era pe picior de plecare(ambele meciuri).si in tur,si in retur,brandan a contribuit din plin la goluri,mintea lui era deja in china!
3.ce cauta bourceanu la steaua.in afara ca alearga ca nebunu ,altceva nu stie/nu poate!la nivelul asta trebuie alt tip de jucatori.
Imagine
sanderoalex
Gold Member

Mesajde Nic_Bv » 25 Feb 2012, 12:51

$1 scrie:$2) Pai hai sa socotim fiecare pe ce club a pus mana
2) Care este parerea ta sincera despre interventiile lui in formarea si mentinerea echipei? A ajutat sau nu? :D

1. Corect. Steaua a "pus mana" pe o baza sportiva la care platea chirie plus utilitati cat Rapid si Dinamo la un loc. Si culmea, tot Becali a bagat bani in tabela, modernizare, etc.
2. Pai hai sa ne uitam in lista coeficientilor UEFA, Steaua e pe locul 75. Urmatorul club romanesc este pe 99, CFR Cluj. Eu zic ca a ajutat, nu? (Nota: clasamentul este intocmit pe baza performantelor din ultimii 5 ani, deci nu vorbim de palmares istoric, ci strict de performanta in "epoca" Becali)

Evident, si eu as fi vrut ca Steaua sa castige mai des campionatul, sa fie in primele 30 cluburi in Europa, etc. Asta ar fi insemnat ca Becali sa stie sa-si tina gura, sa nu ia decizii in locul altora, sa invete sa-si tina megalomania in frau. Ceea ce se pare ca nu este posibil... asa ca ne multumim cu ce avem.

@sanderoalex: au fost deciziile antrenorului. Daca insista Becali sa-l bage pe Stanca, ziceam ca se baga peste antrenor. Daca-l demitea pe Ilie Stan, spuneam ca nu are rabdare cu antrenorii. Ce a fost a fost, zic sa-i dam credit lui Ilie Stan, omul are devotament, potential si vrea sa invete. Daca Steaua termina campionatul pe locul 1 sau 2, eu zic ca am castigat un antrenor.

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde sanderoalex » 25 Feb 2012, 23:44

oare termina cu ilie stan pe banca?
daca becali ar fi avut rabdare,castiga mai multe campionate,dar el a vrut "instant".asa nu merge,indiferent daca ii aduci pe messi,casillas si pep!
Imagine
sanderoalex
Gold Member

Mesajde Nic_Bv » 26 Feb 2012, 00:11

manevra interesanta astazi, Tatatarusanu la palat:

- Tatarusene, ai comis-o grav. Las deoparte golurile, ai clevetit in cantonament.
- Nea Gigi, pe cuvantul meu ca n-am zis, n-am facut, n-am dres...
- Bai! Una si cu una fac doua. Daca vrei sa mai ai trai la Steaua, rupi impresariatul cu italienii si semnezi cu verii mei. Te las in poarta, gasim un transfer bun in strainatate si castigam cu totii un ban. Hahahaahaha...
- Bine, nea Gigi, cum vrei matale...

Dialogul este imaginar, insa constrangerile si efectul sunt reale. Puteti sa spuneti ce vreti, dar eu pe Becali l-as pune sa predea economia de piata la ASE...

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 26 Feb 2012, 10:45

$1 scrie:$21. Corect. Steaua a "pus mana" pe o baza sportiva la care platea chirie plus utilitati cat Rapid si Dinamo la un loc. Si culmea, tot Becali a bagat bani in tabela, modernizare, etc.

Alooo! Parca esti Becali la faza asta... (gigi, tu esti vere? =)) )
Deci un club cu numele lui Steaua, cu echipa pe care o avea face cat o tabela si 2-3 chirii??? Si alea platite la misto o vreme, pana s-a saturat?
Hai sa socotim avantajele:
- a preluat echipa de frunte, multi antrenori si jucatori care vin si pe bani mai putini si chiar in conditiile lui Becali (lipsa de respect pentru jucatori/antrenori, nesimtire, etc). Crezi ca daca ar fi cumparat FC Targoviste (un exemplu) ar fi fost in aceeasi situatie?
- lansarea in zona media - cu o echipa ca Steaua a fost usor, nu pomenea nimeni de el daca ar fi cumparat FC Targoviste (tot un exemplu)
$1 scrie:$22. Pai hai sa ne uitam in lista coeficientilor UEFA, Steaua e pe locul 75. Urmatorul club romanesc este pe 99, CFR Cluj. Eu zic ca a ajutat, nu? (Nota: clasamentul este intocmit pe baza performantelor din ultimii 5 ani, deci nu vorbim de palmares istoric, ci strict de performanta in "epoca" Becali)

??? Adica aceasta comparatie ti se pare OK? In ce divizie era CFR Cluj cand Becali prelua Steaua? Si cati bani s-au bagat in acel club, vs cati bani a bagat Becali?
$1 scrie:$2Evident, si eu as fi vrut ca Steaua sa castige mai des campionatul, sa fie in primele 30 cluburi in Europa, etc. Asta ar fi insemnat ca Becali sa stie sa-si tina gura, sa nu ia decizii in locul altora, sa invete sa-si tina megalomania in frau. Ceea ce se pare ca nu este posibil... asa ca ne multumim cu ce avem.

La posibilitatile clubului, eu zic ca i-a tras in jos din punctul de vedere al performantelor. Nu ma intereseaza cati bani a castigat el sau echipa, dar performanta sportiva nu prea au facut.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde adicristea » 26 Feb 2012, 13:35

$1 scrie:$2??? Adica aceasta comparatie ti se pare OK? In ce divizie era CFR Cluj cand Becali prelua Steaua? Si cati bani s-au bagat in acel club, vs cati bani a bagat Becali?

Pai coeficientii UEFA sunt alcatuiti pe baza ultimelor 5 sezoane. CFR a castigat de 2 ori campionatul (2007/2008 si 2009/2010) si 3 Cupe ale Romaniei. Steaua nici una din astea (ultimul campionat al Stelei e in 2005/2006, nu mai zic de Cupa :) ). Si totusi Steaua este cu 24 de locuri inaintea formatiei care se poate spune ca a dominat ultimii 5 ani in Romania, din punct de vedere al trofeelor castigate. Si asta FARA a socoti cel mai bun parcurs al unei echipe de club romanesti de dupa Revolutie, semifinala UEFA 2005/2006 (anul trecut Steaua era pe 67 in clasamentul coeficientilor UEFA!).

Sa mai zic de jenantii astia de la Dinamo (imi cer scuze fanilor)? Pai ei nu reusesc sa treaca de islandezi, finalandezi si ucrainieni anonimi.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde sanderoalex » 26 Feb 2012, 15:46

:D daca pazkany nu l-ar avea pe morar la dna,cate campionate ar fi castigat?
Imagine
sanderoalex
Gold Member

Mesajde Nic_Bv » 26 Feb 2012, 21:32

@Mihai L. Da vere, oi avea Maybach da' mai prestez si p-acilea, ca-s multi fordisti si mai castig un vot... =))
Numele nu tine de foame si nu genereaza implicit venituri. Jucatorii, ca si antrenorii, vin si pleaca. Castigi maxim un an de pe urma lor, dupa care e ca la DPF, trebuie regenerare.
Sunt curios ce inseamna la tine performantele istorice ale clubului. Crezi ca poti plati salariile sau facturile cu ele?

@adicristea: special am ales coeficientii UEFA, pentru ca din punctul meu de vedere competitiile interne sunt compromise. Daca esti premiant la sat, atunci fii nene, macar mediocru si la oras.

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 26 Feb 2012, 21:43

$1 scrie:$2..
Sunt curios ce inseamna la tine performantele istorice ale clubului. Crezi ca poti plati salariile sau facturile cu ele?

Evident ca nu se platesc singure... Hai sa luam insa un exemplu concret: esti un jucator care promite si vrei sa pleci la un club mai bun, in tara. Unde te-ai duce, la Steaua de care stii de cand erai mic (Hagi, Lacatus, etc) sau la Vointa Sibiu, de care ai auzit abia anul trecut ca au intrat in prima liga si nu ai nicio garantie ca va rezista inca un an acolo?
Am vazut destui antrenori si jucatori care declarau ca s-ar duce la Steaua, e un club a carui oferta e greu de refuzat. Crezi ca din cauza lui Jiji sau a renumelui castigat in zeci de ani?

La asta m-as referi prin performantele istorice. Simplu.
Si daca ai impresia ca Jiji merge in pierdere investind in Steaua te inseli amarnic.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde Nic_Bv » 26 Feb 2012, 23:12

N-am zis ca merge in pierdere. Dar nici nu castiga in mod direct mai mult decat daca ar fi tinut banii investiti la banca, spre exemplu.

Jucatorii care "promit" sunt sabii cu doua taisuri. La echipele mici joaca de rup, cand ajung la o echipa romaneasca de top deja se vad transferati la Barcelona. Si se lasa pe tanjala, se "sting" profesional inainte de vreme.

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 26 Feb 2012, 23:17

$1 scrie:$2-am zis ca merge in pierdere. Dar nici nu castiga in mod direct mai mult decat daca ar fi tinut banii investiti la banca, spre exemplu.

De ce pierdem vederea de ansamblu...? Nu vorbeam strict de bani.
Ce sanse ar fi avut Jiji sa intre in parlamentul european fara Steaua? Cat de mult a fost tras in fata avand acces la jurnalele de stiri de la toate televiziunile pe langa Steaua?
Cat l-ar fi costat aceasta reclama care a fost gratis pana la urma cu concursul Stelei?
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde adicristea » 27 Feb 2012, 08:32

$1 scrie:$2-am zis ca merge in pierdere. Dar nici nu castiga in mod direct mai mult decat daca ar fi tinut banii investiti la banca, spre exemplu.

Aici nu-s de acord. Eu zic ca a castigat ENORM din faptul ca e patron la Steaua. Nu ca a iesit in pierdere, dar avand o asemenea expunere, afacerile lui (oricare ar fi alea) au avut parte de publicitate "gratuita".

PS. Vad ca si Mihai a zis acelasi lucru :)
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Nic_Bv » 27 Feb 2012, 15:58

Voi chiar vreti sa tin cu ursu' ? :D
Becali a castigat capital de imagine, dar nici Steaua n-a dus-o rau. Stadionul ok, stadii de pregatire, salarii bunicele la nivel de Ro, relatii cu selectionerul, etc.

Desigur, asa cum am mai spus-o, daca stia sa-si tina gura si sa respecte oamenii cu care lucreaza, poate era si mai bine.

Intrebare: credeti ca daca Becali calca pe bec cum a facut Mititelu, sau Iancu de la Poli TM, Steaua nu era arsa pe rug? Ohooo... si cati s-ar fi bucurat...

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 27 Feb 2012, 23:06

$1 scrie:$2..
Becali a castigat capital de imagine, dar nici Steaua n-a dus-o rau. Stadionul ok, stadii de pregatire, salarii bunicele la nivel de Ro, relatii cu selectionerul, etc.
...

Nu as face comparatii intre diverse echipe.
Socotim si altfel? Cat e minutul de publicitate la TV si cat l-ar fi costat de Jiji 'echivalentul' de publicitate castigat cu Steaua?
Uite asa, Steaua a facut o afacere tare proasta...

Uitati-va si la alti patroni de fotbal: toti se vaita ca merg in pierdere, dar unul nu se lasa de 'bagat' bani in afacere. Ca sa nu ne miram de cat de prosti sunt, iaca transferurile pe ce bani se faceau... =))
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde sanderoalex » 27 Feb 2012, 23:24

si solutia ar fi...?!
daca facem un tur al tv-urilor o sa vedem zilnic cam aceleasi mutre care incearca sa-si faca reclama.e unul ionel blanculescu,fost mare consigliere a lui nastase,care tot da solutii la criza mondiala pe la toate televiziunile si el saracu' nu stia ca se aplica tva la accize!unii il si vedeau premier interimar!pana una alta,chiar daca si-au facut imagine prin intermediul fotbalului,daca nu erau ei,erau altii!ca om de fotbal si politician nu am nici o consideratie fata de gigi becali,dar nu el e raul cel mai mare din fotbal.paszkany poate fi considerat cel mai mare rau ,ptr faptul ca ptr el si cfr,frf-ul a distrus viitorul fotbalului romanesc,adica cresterea jucatorilor romani.au fost meciuri ale cfr-ului in care au jucat 1-2 romani!
Imagine
sanderoalex
Gold Member

Mesajde maraV » 28 Feb 2012, 11:10

HAI sa fimi cinstiti,Becali a tras in jos Steaua,ca el si-a facut imagine ,a ajuns eurocarnat si a castigat bani de pe urma fotbalului ,sa fiti sigur,dar hai sa ne gandim altfel:ce se intampla daca Steaua,Dinamo sau Craiova nu ajungeau pe mana unor oameni ca Becali,Borcea,Netoiu,Mititelu,etc iar atunci la aceste echipe poate ierau antrenori Olaroiu,Dan Petrescu,Grigoras,Andone,Sabau poate chiar Boloni,unde ieram noi acum cu fotbalul???? vedeti acum unde santem,eu ma mir ca un strain mai are curajul sa vina in Romania ca jucator sau antrenor,si din pacate am vazut in ultimi 10 ani doar doua cluburi conduse CEVA MAI profesionist:CFR si din pacate vreo doi ani Urziceni,cel putin cat a fost acolo Dan Petrescu.
maraV
Member

Maşina: ford mondeo ,2003,2.0tdci 115hp
VIN: wfowxxgbbw3k03203

Mesajde Nic_Bv » 28 Feb 2012, 12:58

si pe mainile cu sa fi ajuns, maraV? Vreun gentleman cu conturile grase?
Cu totii visam frumos, dar asta ne e neamul, astea ne sunt valorile, astia sunt conducatorii. Cei pe care-i meritam.

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde maraV » 28 Feb 2012, 13:36

Dar nici in mainile unor ANALFABETI.
maraV
Member

Maşina: ford mondeo ,2003,2.0tdci 115hp
VIN: wfowxxgbbw3k03203

Mesajde KomandantuR » 28 Feb 2012, 14:19

:D
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Nic_Bv » 28 Feb 2012, 22:08

Las' ca sunt fotbalistii toba de carte... ;)
Si te rog sa vorbesti respectuosi despre analfabeti... caci ei ne vor plati pensiile! (varianta neoliterara: k iei n vuor platii pensile)

Nic_Bv
1nsane Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Timp Liber