ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Ce stiti despre Ford Cougar??

10 Aug 2007, 14:09

Salutare domnilor....
Un prieten se gandeste sa achizitioneze un Cougar din DE..... si inca nu stiu foarte multe de el... vo ce stiti merita... piese... chestii deastea :)

Ce stiti despre Ford Cougar??

13 Aug 2007, 00:08

Salut ma bag si eu un pic, nu stiu nimic despre Ford Cougar, dar stiu sigur ca Fordul Fiesta model 1997, seamana identic cu Mazda 121 din 1997-1998, numai de bine.

Re: Ce stiti despre Ford Cougar??

13 Aug 2007, 01:53

$1 scrie:$2alut ma bag si eu un pic, nu stiu nimic despre Ford Cougar, dar stiu sigur ca Fordul Fiesta model 1997, seamana identic cu Mazda 121 din 1997-1998, numai de bine.

Fiesta si Mazda 121 au fost facute pe aceeasi platforma la vremea respectiva...dar ce legatura are cu Cougar-ul?
Daca nu ma insel Cougar e pe platforma de Mondeo Mk2, deci ar trebui sa fie fiabil...

Re: Ce stiti despre Ford Cougar??

13 Aug 2007, 09:37

$1 scrie:$2alut ma bag si eu un pic, nu stiu nimic despre Ford Cougar, dar stiu sigur ca Fordul Fiesta model 1997, seamana identic cu Mazda 121 din 1997-1998, numai de bine.

Ai dreptate!
Sa stii ca si Dacia era facuta dupa Renault si semana tare mult...
De fapt nici nu conteaza intrebarea, important este raspunsul, nu?
Pretorian, poate adaptezi tu intrebarea la raspunsul lui theo79... :mrgreen:

14 Aug 2007, 22:06

:)) tare.. da asa este cougar este pe platforma de mondeo... multe piese se potrivesc la cougar de la mondeo... dar.... ce stiti despre cougar :D eu am tot citit pe net... si se pare ca este fiabil... sta bine pe sosea fuge bine... oricum vom afla live.... :) prin octombrie noiembrie plec in ger sa achizitionez un cougar si un bmw 320... si evident cougarul va fi prezent la intalniri :)
Răspunde