Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Cumpar Ford KA

23 Feb 2012, 00:17

Cumpar Ford KA, sa aiba AC si inmatriculata in RO OFER maxim 1500E sau neinmatriculata dar sa fie cu tot cu taxa pana in 1500E. Fara variante inscrise in BG :)

Astept oferte si poze. Multumesc ! :D

Re: Cumpar Ford KA

23 Feb 2012, 08:00

Salut,

1500 E e putin pentru un Ka bun si cu totul functional - AC, geamuri el, etc. Doar daca nu tii la an.

In 2 saptamani, sotia mea o sa vanda eu Ka-ul.
Daca nu te grabesti, iti pot da un Ka bleumarin, an 2000, totul functional, la 1800 E.
Nu ma ocup de vanz - cump masini. Sotia isi vinde Ka-ul pentru ca a primit de la servici un Logan MCV nou nout si tinem Ka-ul degeaba.
Zic 2 saptamani ca i-am promis ca o sa-l vindem in martie si nu mai devereme. Ii este foarte greu sa renunte la el :D

Daca te intereseaza, iti pot da mai multe informatii.

Stefan, Galati

23 Feb 2012, 14:23

Sal, nu ma grabesc si acolo un 1-200 de euro mai gasesc eu :P , trimite-mi niste poze si specificatii. Ms

28 Feb 2012, 11:40

Salut,

Ce ai mai facut cu Ka-ul ? Ti-ai gasit ?
Ti-am trimis mp cu mai multe info despre Ka-ul nostru.

Stima

15 Apr 2012, 09:02

Salutare,sunt interesat de un Ka.Oferta mai este valabila?Multumesc anticipat de raspuns.

15 Apr 2012, 19:07

Salut,

Ce coincidenta...In week end scoatem la vanzare Ka-ul sotiei.
Mi-amintesc ca ti-am trimis mesaj despre Ka...
Daca esti interesat, vorbim...

Stima

16 Apr 2012, 13:17

$1 scrie:$2alut,

1500 E e putin pentru un Ka bun si cu totul functional - AC, geamuri el, etc. Doar daca nu tii la an.

In 2 saptamani, sotia mea o sa vanda eu Ka-ul.
Daca nu te grabesti, iti pot da un Ka bleumarin, an 2000, totul functional, la 1800 E.
Nu ma ocup de vanz - cump masini. Sotia isi vinde Ka-ul pentru ca a primit de la servici un Logan MCV nou nout si tinem Ka-ul degeaba.
Zic 2 saptamani ca i-am promis ca o sa-l vindem in martie si nu mai devereme. Ii este foarte greu sa renunte la el :D

Daca te intereseaza, iti pot da mai multe informatii.

Stefan, Galati

Salut sunt din Constanta,si ma intereseaza un Ka.Mai e valabil?Am banii pregatiti.Astept un raspuns.Multumesc si Hristos a inviat!Sarbatori fericite!

16 Apr 2012, 13:20

$1 scrie:$2alut,

Ce coincidenta...In week end scoatem la vanzare Ka-ul sotiei.
Mi-amintesc ca ti-am trimis mesaj despre Ka...
Daca esti interesat, vorbim...

Stima

Sal,nu am primit nici un mesaj(asta daca despre mine se vorbeste :D )Oricum sunt interesat.Astept un raspuns.Sau pe mess Id-ul meu e cuzavoda17 Sarbatori fericite!

16 Apr 2012, 16:31

Buna seara,

Mesajul meu era pentru alexica25.
Da, am un Ka de vanzare.

@ sachelarie alexandru : Ca sa nu poluam topicul, ti-am trimis pm despre Ka-ul nostru.

Stima

15 Mai 2012, 22:44

Hristos a inviat!
Am un Ford Ka de vanzare, din 2000, 1,3, f intretinut, jante aluminiu, geam. el.,AC.,...verde sidefat,cu numere de Germania. Pentru cei care sunt interesati si doresc mai multe detalii si poze va rog sa trimiteti mail pe papucos13@yahoo.com.
Subiect închis