Multumesc de urari si de sfaturi, sper la vreo 300.000 km pana la primele probleme

( daca o mai fi motorina pana atunci)
La Kalos am un dezodorizant la fel de vreo 2 ani si nu am avut probleme dar am sa-l dau jos cu prima ocazie ca nu vreau sa stric in vreun fel focusanul.
Sa incep povestea cu finalul "si a condus-o fericit pana la adanci batrineti":
Capitolul I - Introducerea
La un moment dat a aparut nevoia unei a doua masini in familie care sa satisfaca urmatoarele criterii:
- fiabila
- sigura
- economica
- spatioasa
- gaura bugetara cat mai mica
Bineinteles ca a trebuit sa caut un compromis intre toate acestea si cautarea si documentarea s-a desfasurat pe cateva luni de zile. Sotia a zis sa luam orice numai sa nu mai stau la calculator si sa citesc despre masini. Am trecut pe langa Logan MCV, Skoda Fabia Combi, Skoda Octavia Tour& Trend, Toyota Corrola & Avensis, Renault Megane Estate, Kia C'eed, Hyundai Accent, Opel Meriva si bineinteles Foca si Fuzionatul. Masinile sunt din clase, si caroserii diferite dar am oscilat mult ce suma sa investesc intr-o noua masina asa ca toate s-au incadrat la un moment dat. Cel mai aproape de pasul decisiv au fost MCV-ul 5 locuri 1.6 ( pret mic amortizat in 2 ani maximum), Estate ( dotari multe si spatiu generos) si Fusion (topicul lui Tyby de pe softpedia si o dragoste la prima vedere relativ la aspect) . Rezultatul alegerii se stie.
Acum dupa ce hotararea a fost luata si banii jefuitii de la banca a inceput cautare masinii. Am descis ca vrem un 1.6 TDCI culoare Ocean Blue care sa aiba cat mai multe airbaguri si ESP daca e posibil dar sa vina in septembrie. La ESP si la dotari optionale am renuntat scurt cand am auzit de termenul de 3 luni
Norocul (sper) a fost ca la un dealer am gasit 2 masini disponibile la poarta fabricii in drum spre RO una Sea Grey si una Neagra (nu stiu codul Ford pentru ea). Ne-am hotarat in 10 minute, culoarea nu era asa de importanta, la prima si nu regret nici o clipa, cu toate ca este o culoare pretentioasa, arata foarte bine pe masina.
Am platit un avans pe 23 Iulie si masina a fost rezervata.
Capitolul II - Cuprins
Subcapitolul II.1 - Luna august
Pe data de 5 august masina a ajuns la dealer in curte cum ni s-a promis initial. Miercuri pe 8 august am fost cu rucsacul de bani si am achitat-o integral ( o sa pun mai jos o poza cu banii). Mi s-a promis livrarea vineri 10 august. Aveam nevoie disperata sa mi se dea vineri din cauza ca sambata plecam din tara in concediu si ar fi ramas Foca singura si nepazita de violatori(deja Cornel vad ca i-a pus gand rau

) plus ca si expirau numerele pana sa reusesc sa o inmatriculez.
Prima veste proasta a venit joi cand mi s-a spus ca nu se poate livra vineri din cauza ca factura de la importator nu a ajuns. Dupa insistente si aproape 6 ore de asteptare vineri am reusit sa vad si sa iau Foca acasa. A doua veste proasta ca unele lucruri care trebuiau montate cu bani sau fara gen alarma... au ramas pe luna septembrie din cauza timpului scurt.
Sambata la ora 04:00 plecam spre Iasi prin Colentina dupa ce alimentasem cu OMV Sprint Diesel. Impresii dupa drumul asta + drumurile scurte prin oras:
Plusuri:
- spatioasa - au incaput 2 valize, un rucsac, niste sacose + patru oameni stand comod
- economica - 5.1 pentru 450 km cu motorul aproape virgin
- frumoasa foc - parere personala si deducere din privirirle altora
- stabila in curbe - testata in curbe de la iesirea din Roman la viteze cu care nu ma incumetam cu alte masini si nici o tendinta de dat din fund

. Asta nu inseamna ca as intra cu 150 in curbele alea dar la 120 se descurca bine in majoritatea
- prezenta cruise controlului - nu ma asteptam sa fie asa de folositor
- super extra mega - adica mai sunt si altele dar mai mici si nu imi vin la ora asta in minte
Minusuri:
- motor zgomotos de tractoras, nu chiar ca la VAG dar oricum destul. La benzinar spre comparatie nu aud masina la relanti. Am auzit la altele si ma asteptam la asta dar mai este pana ce ma obisnuiesc si pana o sa-mi dau seama ca motorul merge rotund sau nu
- grija pentru turatii si cadere peste cuplu - stau cu ochii holbati pe turometru, sper sa invat motorul dupa zgomot ca la celalte. Dar deocamdata grija de a ma purta cu manusi cu ea si de a face un rodaj corect ma tine cu ochii in turometru
- lipsa capacului peste motor - de asta nu stiam si am avut palpitatii ca se vede focusanul nud
- deschidere capota cu cheie si cu sigla care se misca - sper ca nici un pusti nu stie despre asta si sa vrea sa-si upgradeze bicicleta cu un simbol nou
Cam atat deocamdata ca din pacate fericirea a tinut numai 2 zile si acuma focusanul e departe si trist in asteptarea inmatricularii si eu o sa-l vad cand ma intorc din concediu.
Cand fac din nou rost de el o sa vreau si eu autocolant si suporti numere daca se hotaraste lumea la un model. Si oricum vreau sa multumesc celor care au rabdare si dau sfaturi celor in nevoie la un moment dat: vezi exemplul meu care am putut sa dorm noaptea cand am aflat ca bordul care se stinge mai tarziu e default behavior.
Noapte buna tuturor si vise cu focusani, fuzionati, mondenari, fiestari ...