nu stiu multa chineza....
dar scrie cu caractere slave----SLAVA , nu cjiaba.
scrie in grafia slava APROXIMATIV:
CO3BE3DUE
in plus, pe carcasa din spate, de asta am fotografiat-o , scrie tot in ruseste numar de lot, sau serie.
ca alt detaliu, jos unde scrie in ruseste 21 rubine-, se vede sub inscisul orei 6 ( poccia - ceea in rusa mea de balta insemna ,,mama
russia"

nu in chineza...
AM DESFACUT , DEOARECE MI-AI stirnit oarecare curiozitate-capacul mecanismului din spate,
nicaieri nu apare vreun caracter in chineza.crezi ca astia au scris sus CJIABA si mai jos in ruseste , ca mai jos sa scrie
poccia in chineza?
ai idee ce insemna
poccia in chineza, exista cuvintul asta?
am vazut ceasuri replici china, pe capacul lor din spate ,de obicei in interior scrie made in china.
la acest ceas nu apare.am citit topicul tau , am vazut si fotografiile din link-uri ti se pare vreo asemanare intre ceasul pe care-l vind eu si acele CJIABA ?
am vindut ceasuri made in china, am spus si fotografiat acest lucru,(vezi la ceasurile Swiss army, ceasul soki,shenhua , si am mai avut un topic , dar s-a inchis, il caut si ti-l arat )) am fotografiat acest lucru-si am spus ca este replica.
Nu sunt genul de om cu ochelari de cal, este posibil sa ai dreptate , dar incearca sa nu acuzi un om ca face o descriere eronata , inainte sa fii tu absolut sigur ca omul acela incearca sa insele pe cineva.
dupa cum vezi , am postat peste 10 foto din fiecare unghi , pozitie etc, pentru ca lumea sa fie edificata pe deplin.
stima.