$1 scrie:$2Nu este neaparat logic, daca ne imaginam doua premise:
a) Nevasta lui sanderoalex sa fie o impatimita a sporturilor cu motor.
b) Chiar daca este o excelenta soferita, in baza relatiilor conjugale sa "il lase" sa castige linutza, indiferent cu ce masina conduce ("nevasta, daca nu ma lasi sa castig si ma faci de ras in fata baietilor, nu te mai las la curse")
Sau, mai simplu, sanderoalex este un sofer atat de bun incat chiar si cu o Dacie ar depasi-o pe Danica Patrick cu un Ferrari. Logic, nu?
Asta este o "logica" atat de cotita si de fortata si de imbarligata incat nu-ti face cinste.
Dar trebuie sa apreciez ca, tocmai din aceasta cauza, macar este
on-topic.
Eu zic ca era evident din contextul discutiei ca premisele (a) si (b) nu sunt relevante. Altfel, sanderoalex n-ar fi folosit acea afirmatie ca argument pentru a explica deznodamantul filmuletului.
$1 scrie:$2roblema era cu femeile care le-ai exclus a priori de la linia de start.
Asta este o alta "logica" fortata...N-am facut absolut nici o afirmatie in acest sens. Daca ai indoieli, iti recomand sa citesti inca o data ce a scris sanderoalex si ce am scris eu.
Am "exclus de la linia de start" pe sotia lui sanderoalex, despre care stim, din surse apropiate, ca nu se pricepe la liniute cu masini puternice. Subliniez, era vorba de o persoana anume si nu am facut nici o argumentare pe baza sexului acestei persoane ci doar pe baza informatiei ca aceasta persoana nu se pricepe la liniute cu masini puternice.
De la aceasta afirmatie si pana la a exclude toate femeile in general, este necesar un salt pe care eu nu pot sa-l consider logic. Dar trebuie sa apreciez ca, tocmai din aceasta cauza, macar este
on-topic.
LE: Daca ne uitam prin paginile acestui topic, sunt sigur ca vom gasi alte situatii in care acuzatiile de
sexism sa fie aplicabile. Mi se pare interesant insa ca pana acum n-a zis nimeni nimic si ca tocmai acum te-ai sesizat. Cred ca chestiunea aceea cu fan-clubul se aplica la mine mai mult decat la tine.

Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]