Salut,
Se pare ca am ramas unicul,singurul si ultimul urs de pe forum care mai baga in seama tot felul de prostii din astea cu 1 Martie etc.
Vad ca toata lumea selecta de vreo 2 saptamani se ocupa numai de sectiuni serioase adica "1 Banc" si "De ce sa nu mai radem putin" dar asta e viata,cum azis tiganul:
"Cine poate oase roade cine nu mananca boabe"
Toata ziua imi pocneste mail-ul in creieri semn ca am mai intrat cineva pe forum,deschid bucuros cu gandul ca mai discutam si noi una alta adica lucruri din astea pamantesti despre domeniul auto dar din pacate sunt  cele doua topicuri care toata ziua stau numai sus.
O sigura nedumerire am,oare mint astia la TV ca lumea moare de foame si sunt luati de ape sau ca nu au bani sa plateasca intretinerea si le ia statul casele ori totul este roz si niste paranoici mint ca tara se duce de rapa si crestem niste copii fara viitor?
Tind sa cred ca totusi romanul face haz de necaz si ca sa uite de neajunsurile zilei intra si posteaza la cele 2 topicuri. 
Ce optimist sunt  
 Adevarul este,ca sa spunem lucrurilor pe nume ca eu de cate ori am cautat sa intru intr-o discutie am fost improscat cu namol(
stiu ce se spune acum,se victimizeaza)daca am intrat sa postez un banc a sarit cineva sa imi spuna ca a mai fost pus,daca am deschis anumite topicuri am fost clasificat comunist pentru ca astazi a fi realist si a spune ce simti si ce vezi se intituleaza comunism,daca am facut o gluma la "discutii in gasca" nu a ras nimeni,daca am incercat sa propun ceva pt bunul mers al forumului s-a spus ca nu se poate,am primit si niste tepe in fine,eu zic sa ma opresc aici nu se merita sa incarcam memoria serverului cu prostii de ale mele.
Acestea sunt unele din multele motive pentru care am decis sa stau in patratica mea si sa nu vorbesc fara a fi intrebat,am topicul meu pentru care multumesc celor care m-au ajutat sa il creez si daca se mai impiedica cate un coleg pe acolo sa mai ma intrebe cate ceva e ok daca nu ma bucur in fiecare dimineata in care ma trezesc,ma uit pe geam si constat uneri cu dezamagire ca inca mai respir  
 O noapte linistita va doresc si o viata fara lipsuri.  
 L.E. Daca se poate.