merci baieti ...
insa epopeea nu se termina aici
vineri plec spre Ursei (DB); gpsu' ma scoate din Titan spre Pantelimon - zic "ma duce p centura" ... insa ma coteste BRUSC pe Str. Rascoala 1907: drum pietruit circa 50m, apoi incepe drum de pamant, cu denivelari serioase; ioana zice "mergeti inainte 12 km" privesc in zare .... se vedea campul ... shit, asta e, ii dam inainte; se termina si casele si iata-ma in plin camp, si in fata mea se vedeau niste sleauri de camioane, pline de apa si namol; pe gps, inca 11km pana la "liman" merg inainte si treba se impute - intru prin balti, ma namolesc, derapez, ies merg, imi bag masina prin gropi uriase ... transpir, injur, tremur ... si tot asa timp de 11km ... un drum oribil in care mi-am f***t amortizoare, suspensii, etc ...
ies in sos de centura ud tot si merg inainte spre pipera; ajung la intersectia sos centura cu un drum care iese din bucuresti, un camion face dreapta, io vad in spatele lui o dacie albastra, si in timp ce ma apropiam de intersectie imi zic "eh, io sunt pe sosea, deci am prioritate"; cand trec de fundu camionului, vad cu coada ochiului dacia labastra (sorry ... albastra) cum intra in portiera mea stanga
trag brusc de volan dreapta, franez, inchid ochii asteptand "boooom" si sa fiu aruncet in lateral; se aude o lovitura infundata, un soc mic, masina se opreste, deschid ochii ... si ce vad ???? o masina a politiei rutiere care opreste EXACT in fata mea
injur
ma dau jos, coboara si politistul si ma intreaba "ati patit ceva"? io zic nu, si el "nu ati vazut semnul de cedeaza trecerea"?? - moment in care se prabuseste cerul pe mine (tineti minte ca circulam cu dovada, ca aprox cu 20 ore inainte imi fusese luat carnetul ...); zic "pai io veneam pe soseaua de centura ..." politistul "ok, dar sa stiti ca sos de centura are INTOTDEAUNA CEDEAZA TRECEREA" ... si continua "stiti ca pentru acest lucru vi se ridica carnetul" ... io in mintea mea "poate masina sa mi-o ridici, ca pe ala mi l-au luat deja ..."
vine celalalt sofer, pol ne intreaba daca avem daune, ala zice "nu am", io ma uit la a mea si zic "nici io" - vazusem numai o urma de cauciuc pe aripa spate ... pol zice "ok, puteti pleca, dar aveti grija"
vreau sa uit ziua de sambata 11 august
aveti grija, baieti ...
Ultima oară modificat de
adispan pe 13 Aug 2007, 13:57, modificat 1 dată în total.