Vand Audi S4 B5 - editie limitata
Caroserie/Numar usi: 4/5
Kilometraj :154.000km
An de fabricatie: 2001
Motor (cilindree, combustibil, putere, norma de poluare) : 2.691cmc, benzina, 275cp, habar n-am ce EURO este
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km) : 14-25/8-12/do the math
Nivel de echipare: S4
Detalii nivel de echipare: climatronic, trapa electrica, computer de bord, geamuri electrice, neinscriptionata cu nimic (optiune care costa), scaune si bancheta RECARRO piele in stare foarte buna, faruri xenon (faza scurta), proiectoare, jante aliaj originale 17"...si daca imi mai aduc aminte pe parcurs voi completa.
Detalii nivel de siguranta: ABS + EBD, ESP, 8 airbaguri, EBA
Alte comentarii : masina este stock fara niciun element de tuning. Au fost fabricate 6.000 buc din care 3000 buc. cu volan pe dreapta iar din restul de 3.000 buc, 1.500 buc au fost trimise in SUA. Functionale in Europa mai sunt doar vreo 30 de buc.
Masina a beneficiat de garantie extinsa in Germania pana acum 5 ani de zile.
PRETUL: 9000 EURO
Voi reveni cu poze insa, pentru moment va dau link-ul de pe autovit: http://www.autovit.ro/audi-s4-C23195474.html
Ahhh...era sa uit! O vand pentru ca mai am doua masini iar aceasta trebuia sa fie masina de familie/concediu, insa dupa cum se vede, asta numai masina de familie nu e...desi e break.
Nu ma intereseaza schimburi decat, cel mult, cu C-Max (prima si ultima mea dragoste) + diferenta;
- Euripide
- Member
- Maşina: Audi S4 2,7 V6 Biturbo 275CP

am mers cu 2.7 a6 si trage bine motorul dar si consuma ...,oricum spor la vanzare:) poate ca era m-ai usor sa pui cateva poze aici!