[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - Proaspat proprietar de ford focus

Legislaţie

Proaspat proprietar de ford focus

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Proaspat proprietar de ford focus

Mesajde ArHanGhElbr » 29 Mar 2012, 02:01

Buna dimineata.
Dupa cum spune si titlul topicului, sunt un proaspat proprietar de ford focus. PS: fiind si prima mea masina, avand in vedere varsta mea, mai frageda. (20 ani)
Chiar ieri, am achizitionat un ford focus, break (diesel, fab: 2003, capacitate cilindrica 1.780)

Masina a fost adusa din Belgia recent, si trecuta in Romania pe numere provizorii (rosii)
Este prima trecere a automobilului pe numere provizorii, asa ca mai am voie sa ii mai fac inca 2 prelungiri.
Intrebarea mea era: Daca imi poate spune si mie cineva, cam cat ar fi taxa de prima inmatriculare, sau taxa de poluare.. sau cum s-o mai numi..

Va multumesc frumos.
Sarbatori fericite!
ArHanGhElbr
Incepator

Maşina:

Re: Proaspat proprietar de ford focus

Mesajde adispan » 29 Mar 2012, 05:55

adispan

Maşina:
VIN:

Re: Proaspat proprietar de ford focus

Mesajde AllexDaniel » 29 Mar 2012, 15:17

Salut, uite un link pentru calculul taxei, daca mai ai nevoie si de alte detalii da-mi un pm, eu am inmatriculat masina in urma cu 1 luna aprox.
numai bine.
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/ca ... _2012.html
Ford C-Max, 1.6 TDCI, 110 CP
AllexDaniel
Incepator

Maşina:

Înapoi la Legislaţie