Bai, eu nu sunt de acord cu flashurile sub nici o forma. Nu il mai luati pe BV04EDF peste picior ca nu a ajuns sa se traga nimeni cu nimeni de sireturi inca(no offense, ce nick isi pune e treaba lui)
Este vorba de spovedanii aici, si a spus ce a facut. Asa nu suport eu CRETINII care practica faza lunga de la un kilometru din spate cand tu in drum de limitare de 100 ai 120-140. Atunci cine mai are dreptate? Ca pe banda 1 se merge cu 80-100 maxim in general. Stau sa depasesc de 100 de ori? Cand am loc ma dau, altfel sa stea dracu' cuminti ca nu si-au luat pista de curse.
Nu stau sa ma lupt cu toti nebunii(cu anumite masini nici nu m-as putea lupta), dar unii chiar si-o cer cu tot dinadinsul, frate, am 140, la ce dracu' imi stai la 1 metru in ceafa nu inteleg, ca la viteza aia numai sa ridic piciorul de pe acceleratie si te urci peste mine...dar ce sa mai, sutn oamenii plini de ei, sunt smecheri.
Eu de obicei ma bag daca am unde sa ma bag(adica daca pot mentine viteza pe care o doresc - aia fiind undeva la 120-140 cand e drumul bun pe oriunde in afara localitatii sau pe autostrada - pe banda 1 stau acolo, daca nu, merg pe 2), daca nu, sa mai astepte. De asemenea, cand ma supar ii mai si invat pe cei cu care ma compar ca motor(sau mai slabi, ca stiu cam pe dinafara ce poate cam fiecare masina din trafic stock) ori ii las sa imi ajunga in spate sa dea tare la flashuri si o calc pana ii satur de viteza(180-190) si/sau ii las in urma facand cu flashuri, ori ii las sa depaseasca si ma tin dupa ei(daca stiu ca sunt mai prapaditi, iar aici intra si anumite Skoda Octavia, Passat tdi 100 cp, etc) pana se dau ei din drum din fata mea. Frate, vrei sa alergi de nebun, ia-ti drum privat, nu imi conditiona mie viteza(intru pe banda 1 ca sa incetinesc la 80, ca sa ies si sa accelerez iar la 120-140, chiar nu are rost), cand vreau sa mentin un mers constant sa zbor de pe drum. Si btw, rareori vezi urgente la volan, aia de obicei baga avaria si faza luna, nu flashuri

, majoritatea sunt "schmecheri" care fac cursa pana acasa ca sa se dea mari ca ce timp au scos ei, cum au facut de la predeal o ora si un sfert.
In afara nu am vazut flashuri, si culmea pe autostrada nici nu dadeau proba de viteza, ca aveau radare. In Germania inteleg, frate, daca vezi pe unul din spate te dai, ca in 90% dintre cazuri pe banda a 3-a si la 220 km/h va veni unul mai tare. Insa acolo e dreptul lor sa circule cu ce viteza isi doresc. Aici nu prea e asa...ce legislatie?
Legislatia spune ca ocupi benzile dinspre 1-2-3 dupa gradul de ocupare si dupa ritmul de mers.(asta cu ritmul e cam logica, pt ca pe banda 1 mai merg si carute in Romania, si Aro-uri si Roman diesel care mai mult de 60-80 nu vor vedea neam de neamul lor)
Viteza legala e 100, daca pe banda 1 se merge cu 80 si tu vrei 100 pe banda a 2-a, daca faci loc vreunuia e ca ai fost tu dragut, nu ca e ala zmeu. Ai tot dreptul, asa ca pentru cei care se simt cu flashurile, luati-o mai incet, nu uitati ca nu v-ati cumparat drum. Pentru cei care se gasesc cu 90 pe drum de 100 km/h pe banda a 2-a sa treaca dracu' pe banda 1 ca enerveaza lumea!
REPET, AICI AM VORBIT DIN PERSPECTIVA MEA, OM CARE CU DACIA IN AFARA SUB 100-110 NU O LAS, IAR CU GRANADA O TIN 120 LA DRUM INTINS SI RITM BINISOR PESTE MEDIE PE CURBE(pe autostrada mai mult de 130-140 constant nu ii dau pt ca am cutia prea scurta si turez prea tare motorul, dar acolo nici nu prea plec des de pe banda 1...numai pe depasiri, acolo nu comentez)
IN GENERAL NU VREAU SA TIN PE NIMENI IN SPATE, MA STRESEAZA SA VAD OM CA IMI STA IN CEAFA, SI DECI IN GENERAL CAND MA POT DA LA O PARTE O FAC, DAR IN CONDITIILE MELE, NU IN CONDITIILE LUI!
CAND VAD DASHTEPTI PENTRU CARE VITEZA DE 140 PE DRUM DE 100 ESTE PREA MICA, SI CHIAR IMI DORESC SA II LAS, DAR MA FORTEAZA SA INTRU IN SPATELE EVENTUAL UNOR CAMIOANE CARE MERG CU 60(si deci sa franez si sa risc) MA APUCA PANDALIILE!