acum mergem pe varianta ca poate nu era transformat!
sunt de acord ca nu toate tinerile de tricou sunt pedepsite,cu toate ca regulamentul e clar si nu lasa loc de interpretari(chiar spuneam cateva pagini in urma ca nu inteleg aplicarea regulamentului diferit in careu fata de restul terenului,cand abaterile sunt aceleasi,cu aceleasi sanctiuni prevazute;adica in afara careului se pedepseste,chiar se da galben ptr asta,iar cum treci linia in careu "dispare brusc in ceata"!-echivalent cu pedepsele in romania ptr smecheri -pedeapsa cu suspendare),dar la faza asta puyol chiar juca mingea,si nu alerga brambura prin teren,iar adversarul l-a tot tinut,stii tu ,ca in reclama cu ferestrele:si rezista,si rezista....

la faza cu alexis ,daca nu era si arbitrul de pe linia portii,as fi spus ca n-a vazut,dar a fost sub ochii asistentului,iar faptul ca il impiedica sa continue faza e indiscutabil.stiu ca fiecare judeca subiectiv,in functie de simpatii.dupa cum spuneam,barca n-a jucat grozav aseara,iar riscul sa fie eliminata e mare. despre gazon am facut doar o remarca,nu ca ar fi fost o ilegalitate.la genul asta apeleaza doar echipele mici.iar eu zic ca milanul e in alta categorie!