Salutare,
Cu toate ca sunt membru ClubFord de aproape trei ani si majoritatea userilor activi din Bucuresti cunosc masina, se pare ca am omis sa o si prezint.
Este un Focus Mk1, 1.6 Zetec SE, 100 Cp, achizitionata in martie 2009 cu aproximativ 80 000 km efectuati.
Ca dotari are A/c, geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite, 2 airbaguri, inchidere centralizata, etc...
Masina are acum 125000 km si in afara de consumabile (ulei, filtre, placute, discuri, anvelope, becuri) am schimbat pompa de ambreiaj si sonda litrometrica.
In momentul in care am achizitionat Focusul, avea destul de multe zgarieturi dobandite prin parcarile din Bucuresti, astfel incat in vara am vopsit-o integral (inclusiv manere si bandouri).
Ca imbunatatiri, pana acum, am montat Hu Pioneer, statie + subwoofer Magnat, jante aliaj Mak 5R 14" si anvelope noi Fulda, pleoape faruri, lumini pozitie, numar, plafoniera, lumini picioare fata/spate cu LED si alte mici modificari care acum imi scapa.
Pentru viitor sunt multe planuri, care se vor realiza in functie de buget.
Atasez cateva poze, majoritatea mai vechi, insa promit ca o sa revin cu poze proaspete in curand.
- Fişiere ataşate
-

-

- POZITII FATA MEA 1.jpg (6.8 KiB) Vizualizat de 1337 ori
-

-

-

-