Ma supara uneori ca totusi e veche si ca orice masina uneori mai face o mica gafa, dar totul se rezolva.
1. Da se merita sa imi iau masina asta si iti si explic de ce: nivelul de dotari destul de ridicat,piese usor de gasit si pot spune ca sunt destul de ieftine, confort, spatiu, un interior destul de frumos pot spune... si ar fi mai multe de spus. Azi la benzinarie m-a oprit un tip si m-a intrebat de masina ca ar vrea si el una din asta dar crede ca nu gaseste piese...i-am explicat si am tot vorbit cu el si omul si-a schimbat parere...si cine spune ca nu gaseste piese ptr ford sa vina la mine
2.De cand am luat-o am bagat cam 1500 euro dar includ totul, nu iti pot spune sincer cat am dat pe piese sau pe alte modificari.
Nu contrazic pe nimeni cand spune "masina noua e masina noua" fara probleme sau altele... dar decat o dacie (orice model) am preferat mondeo.
Am logan acasa, am dacie berlina si mai am si un opel astra G. Dar in niciuna nu ma simt ca in ford. Loganul e din 2007, masina este extrem de intretinuta si totusi in unele locuri lacul de pe ea sare, toate contactele/mufele sunt varza...cred ca ai vazut pe strazi loganuri cand apasa pe frana si se aprind avariile etc.
Opelul e din 2001 si la fel, masina a fost intretinuta...dar uite ca acum ne chinuim sa ii dam de cap sa vedem de ce nu mai merge aeroterma(nu e de la sigurante), de ce papa ulei si altele.
De berlina nici nu mai comentez.
Pe strazi vezi masini la fel de vechi si cand te uiti la ele observi doar niste simple cazane. Eu nu pot spune asta despre mondeul meu sau al vreunui coleg de pe forum! Eu nu am rugina, nu imi mananca ulei, nu troncane nu bate nu uruie sau alte chestii.
Singurul lucru care ma face sa spun ceva de rau ar fi consumul in oras pe timp de iarna! ATAT.