Predau contract leasing la Ford Fiesta
Pe scurt, imi vand masina. Am achitat pana acum la ea avansul de 50% (6.400 de euro) si 22 de rate a cate 215 euro fiecare (valoarea reziduala si CASCO la Allianz incluse). Predau contractul de leasing cu 8.300 de euro.
Despre masina, ar fi de spus urmatoarele:
- este din noiembrie 2005, mai are garantie fara limita de km pana in noiembrie 2009
- am facut cu ea pana acum 47.000 de km
- motorizarea este 1.4 TDCI, echipare Ghia
Dotari:
- ABS + EBD
- airbag sofer si pasager
- jante de aliaj de 15" (dimensiunea anvelopelor: 195/50/15)
- vopsea metalizata
- proiectoare de ceata
- oglinzi electrice si incalzite
- parbriz incalzit
- geamuri electrice fata
- tapiterie specifica Ghia (este un fel de catifea...ma rog, nu stiu cum sa-i spun)
- volan, schimbator de viteze si maneta de la frana de mana imbracate in piele
- aer conditionat manual
- radio CD player cu 4 boxe
- grila radiator cromata
- ornamente interioare cromate
- bare fata si spate in culoarea caroseriei
- roata de rezerva de dimensiuni normale
- bancheta spate rabatabila fractionat
Cam asta ar fi, in mare. In plus, ar mai fi de spus ca cele 4 jante de aliaj sunt noi noute, in cutie, nu sunt incaltate niciodata, as mai avea la ea 4 jante de tabla cu care rulez in acest moment, ar mai fi inca 4 jante de aliaj rulate (una este usor avariata si reparata), am un anvelopa identica cu cele de pe masina din acest moment, nou-nouta, nerulata nici macar un metru care se poate pastra ca rezerva, mai am 4 anvelope Vredestain Snowtrac2 de iarna cu jantele de tabla aferente (dar sunt pe 14"), rulate aproximativ 10.000 de km...Despre toate astea putem vorbi separat, la preturi rezonabile
.
Despre masina, ar fi de spus urmatoarele:
- este din noiembrie 2005, mai are garantie fara limita de km pana in noiembrie 2009
- am facut cu ea pana acum 47.000 de km
- motorizarea este 1.4 TDCI, echipare Ghia
Dotari:
- ABS + EBD
- airbag sofer si pasager
- jante de aliaj de 15" (dimensiunea anvelopelor: 195/50/15)
- vopsea metalizata
- proiectoare de ceata
- oglinzi electrice si incalzite
- parbriz incalzit
- geamuri electrice fata
- tapiterie specifica Ghia (este un fel de catifea...ma rog, nu stiu cum sa-i spun)
- volan, schimbator de viteze si maneta de la frana de mana imbracate in piele
- aer conditionat manual
- radio CD player cu 4 boxe
- grila radiator cromata
- ornamente interioare cromate
- bare fata si spate in culoarea caroseriei
- roata de rezerva de dimensiuni normale
- bancheta spate rabatabila fractionat
Cam asta ar fi, in mare. In plus, ar mai fi de spus ca cele 4 jante de aliaj sunt noi noute, in cutie, nu sunt incaltate niciodata, as mai avea la ea 4 jante de tabla cu care rulez in acest moment, ar mai fi inca 4 jante de aliaj rulate (una este usor avariata si reparata), am un anvelopa identica cu cele de pe masina din acest moment, nou-nouta, nerulata nici macar un metru care se poate pastra ca rezerva, mai am 4 anvelope Vredestain Snowtrac2 de iarna cu jantele de tabla aferente (dar sunt pe 14"), rulate aproximativ 10.000 de km...Despre toate astea putem vorbi separat, la preturi rezonabile

'07 Civic 5D Sport M/T 1.8 i-VTEC Vivid Blue Pearl
-
Brainiac - Incepator