Nu am deloc turbo lag, inainte parca aveam putin intre trepte, ca o ezitare inainte sa intre turbina, asta cand o calcam mai tare, dar dupa montare puterea e disponibila imediat, oricant de repede as schimba. La intercoolere sunt mult mai multe variabile implicate in afara doar de marime. Am citit ceva inainte sa ma decid, si cei de la Airtec se pare ca au cel mai bun produs pentru 2.0/2.2 tdci (la un pret pe masura)
Legat de masina ta, as putea sa zic ca majoritatea asta cauta la diesel, sa uniformizeze curba de putere si cuplu ca sa urce liniar in ture. Daca ai prea multa putere/cuplu jos atunci rupi aderenta prea repede si dupa aceea sus in ture moare. Daca vrei totusi sa te bucuri de condusul relaxat la 2000 rpm fara probleme, atunci e normal sa vrei sa ai cuplul cat mai jos.
@moro50: Da, m am gandit si la asta, dar se va speria lumea de pretul mare, sunt sigur de asta

piesele le voi pastra pana vand masina si in functie de cumparator voi negocia pretul pentru (sa ii zicem) performance pack

) cum suna..mai bine ma faceam vanzator auto

)