ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
21 Aug 2007, 00:22
Haideti sa dezvaluim chestia care face bani adica meseria noastra
Eo-s elev
21 Aug 2007, 00:54
eu sunt Microsoft Certified Desktop Support Technician, pe langa asta mai sunt si tehnician hardware si ma mai ocup si de unele din masinile firmei (adica le duc la service) si din cand in cand mai sunt si sef de dept (atunci cand pleaca sefu meu in concediu) cam atat
21 Aug 2007, 01:13
Electrician. Intretinere si reparatii. Orice
21 Aug 2007, 01:20
Inginer mecanic (diploma), inginer de instalatii solare (in curs de invatare/cercetare). Din facultate si pana acum 8 luni am trait din DTP.
PS: Vreau sa ma specializez in instalatii de incalzire cu energii neconventionale. Chiar imi plac principiile:)
21 Aug 2007, 02:12
Inginer mecanic (sectia Masini-Unelte in cadrul TCM), fost inginer service (statii/laptopuri/servere, chiar si bancomate), director IT de mai bine de 4 ani.
21 Aug 2007, 02:22
eu sunt mai mic in grad ca voi, la TELESPORT cameraman poate aveti vre-o nunta ceva botez ca fac si 'dastea'
21 Aug 2007, 02:55
Momentan sunt angajat ca administrator de continut la ziarul Gandul, adica mai pe romaneste pun articolele pe site, cu toate ca pregatirea mea este alta. Am terminat facultatea de teologie.
21 Aug 2007, 03:13
Student la constructii, banii de buzunar ii fac din proiectare de strazi (doar alea mici, asa ca nu dati

; fara drept de semnatura deocamdata), dintr-un site sau programel care mai pica din cand in cand.
21 Aug 2007, 03:19
eu am terminat dreptul, am fost consultant vanzari Ford 1 an, dupa care sef departament aprovizionare, administrare la o fabrica.
21 Aug 2007, 10:57
io-s absolvent de "facultatea de balet" din ASE - adica Relatii Economice Internationale
am lucrat multa vreme ca trainer (asigurari, banca, freelancer), in prezent am 2 functii - consultant la o firma de consultanta in management si administrator la un broker de pensii private
21 Aug 2007, 11:15
$1 scrie:$2o-s absolvent de "facultatea de balet" din ASE - adica Relatii Economice Internationale
In sfarsit unul care recunoaste ca REI-ul se mai numeste si "facultatea de balet". Il cunosti cumva pe un anume domn Ionut Pavel?
Eu sunt tot economist "made in ASE" (la o facultate mult mai "muncitoreasca" decat REI-ul + un masterat la o facultate "facultativa" precum Comertul) si ma ocup de ceva vreme cu dezvoltarea unui lant de farmacii iar de cateva ori pe an mai colaborez cu o firma de consultanta in afaceri (in functie de timpul liber si numai lucru "project-based").
21 Aug 2007, 11:21
Sa spunem doar ca ma pricep putin la call center-e.
21 Aug 2007, 11:53
Io ce sa zic... M-a mancat in evacuare sa imi placa computerele... Nici nu mai stiu cand m-am angajat prima data... '94 cred... Era o firma de care nimeni nu-si mai aduce aminte (poate colegul de la Computerland, ca eram parteneri), ii zicea KT Computers Manufacturing SA (reprezentanta firmei KT din Singapore). Pe vremea aia lupta era intre KT (nici o legatura cu Ktech care nici nu era pe vremea aia cred), Sprint (Ploiesti) si MB Computerland. Si de atunci mancarimea s-a adancit... Baza e hardware, dar am trecut si prin posturi de vanzari (atat reselleri cat si end-useri) sau altele adiacente. Acum as vrea sa imi deschid un service auto
21 Aug 2007, 12:23
Io ma dau in barcute cu IT software... daca mai are cineva nevoie de sfaturi... desi nu sunt nici eu expert. Depinde si de aplicatie.
PS mi-ar place un job care sa-mi ofere posibilitatea sa ma deplasez mai mult, mai ales la volan, nu doar la birou.
BTW interesanta ideea cu service auto
21 Aug 2007, 12:32
Student in anul II la Universitatea de Constructii Bucuresti in Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri.
21 Aug 2007, 12:58
Eu lucrez in automotive, ca programator, da sper sa ma indrept cat mai repede spre vehicle test sau project management.
21 Aug 2007, 13:03
artist plastic - sculptor, absolvent 2003. am lucrat si ca designer intr-o fabrica de mozaicuri. acum sunt liber profesionist. fac si proiectare CAD 2d, folosesc cu indemanare corel. am colaborat si colaborez cu arhitecti.
grosul aluatului painii pe care o mananc il fac din podoabe din ceramica, traditionale, moderne, creatie proprie.
sunt licentiat cu masterat si doctorat in meseria de 'maniac intr-ale automobilismului si motociclismului'!
Ultima oară modificat de
octa pe 21 Aug 2007, 13:06, modificat 1 dată în total.
21 Aug 2007, 13:03
Inginer telecomunicatii. QA (tester) Team Leader la o firma de soft.
21 Aug 2007, 13:15
gigi daca lucrezi la Siveco cred ca ne cunoastem
21 Aug 2007, 13:21
Momentan secretar general de editura (si in acelasi timp Sef DTP, depanator de sisteme, stricator de masini proprii), pregatirea nu are nici o legatura cu ceea ce fac (am terminat UMF Cluj - Fac Fiziokinetoterapie).
Visul meu e sa-mi deschid un service auto

(Viper, ce zici, ne asociem?

)
21 Aug 2007, 13:52
Fost administrator de retea, acum vanzari la o companie multinationala (urmeaza sa fac un master pe managementul afacerilor sa intru mai adanc in branza asta). Deocamdata-s la inceput. Sunt mic da ma ridic!
21 Aug 2007, 14:26
je, inginer termoenergetician de formatie. deformat in inginer de sunet, IT si instalatii parte constructii.
am inceput prin 96 cu cercetare, dezvoltare si prognoza energetica pe sisteme energetice, am continuat cu coordonarea departamentului tehnic Eurosport Romania si mai activez in continuare si pe constructii si IT sub forma de consilier tehnic.
nu vorbesc de activitatile anterioare facultatii si din timpul acesteia unde m-am lovit de asigurari, vinzari, turism, electrician si chiar sampler.
punem si siviul? poate iese de-o bursa a joburilor si facem un joint venture multilateral dezvoltat!
21 Aug 2007, 14:32
Sa ma bag si eu.
In prezent editor imagine Realitatea Tv
Am 7 ani vechime in domeniu asta, diverse functii, altceva nu am mai lucrat. Si m-am plictisit deja, as vrea sa lucrez in domeniu auto.
Viper ce zici daca iti faci service ma angajezi ???
Asa ca daca FORDfiesta va filmeaza nuntile, poate imi da si mie ceva de lucru, o spaga ...
21 Aug 2007, 14:37
cata23 asa asa... sa imi faci reclama eu filmez tu montezi
21 Aug 2007, 14:44
bine mai , daca o sa ma insor si eu vreodata va chem sa va ocupati de filmari la mine la nunta
21 Aug 2007, 15:13
Sysadmin la o companie de asigurari, sper sa trec pe partea de Security curand.
In rest am fost de la helpdesk la webadmin, coordonator dept service, programator web, programator .net, unix/linux sysadmin la somer
A, am terminat CUT2.
21 Aug 2007, 15:16
OK, deci e bun topicul asta, deja am gasit 1-2 asociati si un angajat
21 Aug 2007, 15:26
In prezent Web Developer & Webadmin la o firma din US (cu filiala in RO).
Inainte am fost Sys Admin (linux, networking, web, etc).
Ma ocup de web development si in particular, ca freelancer.
Am absolvit Electronica, Telecom si Tehnologia Informatiei, Politehnica, Buc.
Ultima oară modificat de
Fritz pe 21 Aug 2007, 16:23, modificat de 2 ori în total.
21 Aug 2007, 15:41
tulai! ce de IT-isti si ingineri!!! daca ati lucra in acelasi loc, parca vad cum ar arata parcarea - frumos!
viper, daca n-as fi asa departe de bucale, m-as baga si eu la un service... asta daca as mai gasi posturi libere, ca vad ca e inghesuiala... imi place sa vad ca pe forum sunt multi care isi doresc asa ceva desi formarea lor e alta! la mine la fel: as lasa pe planul doi cealalta meserie a mea pentru bricolatul la auto-moto...
succes in ceea ce faceti!
21 Aug 2007, 15:44
$1 scrie:$2K, deci e bun topicul asta, deja am gasit 1-2 asociati si un angajat

Hai ca m-as baga si eu la service, pe partea de diagnoza, sisteme de franare si eventual distance monitoring