$1 scrie:$2um se comporta motorul tdci si citi km ati facut
Salut
acum ma intorc dintr-un concediu de 3 saptamani, in care am facut ceva kilometri. La ora asta am in jur de patru mii. Traseele pe care le-am parcurs au fost atat virajate (v prahovei) cat si drum intins (DE85=buzau-adjud) dar si autostrada soarelui. ceea ce am observat la masina este ca in anumite momente devine instabila la vant lateral, la trecerea pe langa tiruri, dar si la viteza mare (peste 130 km/h). Instabila inseamna ca masina are un fel de tangaj lateral ciudat, insa doar caroseria, se pare ca trenul de rulare nu deviaza de la traiectoria pe care i-o comand eu. Repet, aceasta senzatie nu e prezenta mereu. Am plecat la mare acum doua saptamani, cand a fost o superfurtuna. Am mers pe ploaie torentiala pot sa spun, si am fost impresionat de masina. Nu am fortat prea mult limitele masinii, insa pe asfalt inundat am depasit des 120-130 km/h, fara ca masina sa dea vreun semn de ezitare, vreo deviere de la traiectorie. Am intrat pe autostrada, am mers putin si cu 170, sa vad cum se comporta, si nu pot sa zic ca s-a simtit vreo reactie aiurea. Ceea ce m-a multumit la masina sunt acceleratiile. Practic pot sa zic ca pe la orice viteza masina are o rezerva suficient de mare de putere incat sa imi permita o depasire in siguranta, si ma refer aici si la viteze peste 100, unde reprizele sunt satisfacatoare. Inca mai dureza putin pana cand reusesc ca imi dau seama precis de limitele masinii, dar cred ca ele sunt mai sus decat eu pot sa merg. Cert e ca motorul s-a comportat exemplar, este superelastic.la 80 km/h poti sa fii inb treapta a 3-a, a 4-a sau a 5-a. daca esti a 4-a, masina iti asigura un demaraj fulgerator, cred ca pe unii i-am surprins, pentru ca acum eram la 20 de m in spate, acum eram in paralel cu ei. La drum intins media a fost in jur de 6-6.2, cu ceva mers si prin localitate, si in conditiile in care stilul meu de condus face sa depasesc 100 daca drumul o permite. Una peste alta sunt foarte multumit de achizitia facuta. Ceea ce nu imi convine e ca oamenii din Ro dau dovada ca au taratze in loc de creier, si mi-au lipit o guma de mestecat intre geamul spate si caroserie, in acel spatiu (rost). Altceva ce m-a enervat a fost ca mi-am gasit numarul de inmatriculare din fata indoit de vreun dobitoc care a dat prea mult cu spatele, asta in costinesti cel mai probabil. Bine ca fost numarul si nu altceva.
Cam asta e tot
Daca imi amintesc ceva va mai informez