ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

ce dealer ofera bonus bun?

21 Aug 2007, 11:24

Salut,
M-am hotarat ma masinuta, 1.6 TDCI Wagon , Trend collection + ESP, Airbaguri perdea, RadioCD Sony mp3 plus alte nimikuri.
Acum am inceput targuiala cu dealerii, care se tin tare si nu ofera nimik , ceea nu e chiar in regula. Tot ce am obtinut au fost nishte amarate de presuri.
Imi puteti spune de la ce dealeri ati obtinut bonus mai atractiv?

21 Aug 2007, 14:38

...
Ultima oară modificat de NFS pe 28 Noi 2007, 01:53, modificat 1 dată în total.

21 Aug 2007, 15:22

Zi-le in fata: imi pui alarma si presuri (sau ce mai vrei tu) cumpar de la tine, daca nu ma duc la celalalt ca imi da alarma.

Mai nasol e daca le zici asa si te trimit dincolo si nici acolo nu obtii nimic...

21 Aug 2007, 15:36

Ideea e ca nu stiu care sunt aia mai "fomisti". De Romcar m-am convins si eu, nici macar presuri nu mi-au dat, am obtinut de la Collina presuri + senzori de parcare. Credeti ca mai pot forta si o alarma pe undeva? Chiar, spuneti-mi care sunt alarmele bune, ca nu ma pricep, sa nu-mi puna vreo ragalie.

21 Aug 2007, 15:57

Ai luat destul de bine,eu cand am luat masina nu a dat niciunul nimic ma rog toti au zic ca deja e promotie la masina si nu mai pot sa faca nimic.

21 Aug 2007, 20:02

Daca vrea sa-ti dea iti da. Cel putin o alarma de 100-150 de euro si un set de presulete. Chiar daca au o oferta speciala in momentul ala.
De la Ford BDT am obtinut alarma si presulete din prima negociere si un termen de livrare de aprox o luna. Cand m-a amanat cu inca o luna si 1/2 m-am cam suparat si i-am spus ca fara un discount nu mai iau masina si a zis omu ca nu poate la Fiesta dar mai imi da o cotiera.
Si acum, de la Fiat Autoitalia desi aveau un discound de 600 de euro cip am obtinut o alarma si i-am zis si de presulete dar m-a convins usor omul ca nu prea poate si ca ma costa doar 80 de lei sa le cumpar de la ei. Depinde de tine si fii "strong".
Răspunde