Discutii libere/forum

ce dealer ofera bonus bun?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

ce dealer ofera bonus bun?

Mesajde gcaramaliu » 21 Aug 2007, 11:24

Salut,
M-am hotarat ma masinuta, 1.6 TDCI Wagon , Trend collection + ESP, Airbaguri perdea, RadioCD Sony mp3 plus alte nimikuri.
Acum am inceput targuiala cu dealerii, care se tin tare si nu ofera nimik , ceea nu e chiar in regula. Tot ce am obtinut au fost nishte amarate de presuri.
Imi puteti spune de la ce dealeri ati obtinut bonus mai atractiv?
gcaramaliu
Incepator

Mesajde NFS » 21 Aug 2007, 14:38

...
Ultima oară modificat de NFS pe 28 Noi 2007, 01:53, modificat 1 dată în total.
Focus
2.0 TDCi Ghia
NFS
Member

Mesajde Fiestel » 21 Aug 2007, 15:22

Zi-le in fata: imi pui alarma si presuri (sau ce mai vrei tu) cumpar de la tine, daca nu ma duc la celalalt ca imi da alarma.

Mai nasol e daca le zici asa si te trimit dincolo si nici acolo nu obtii nimic...
Fiesta, 1.3, 70CP,Confort, Moondust Silver,din orasul mort - Bacau.
Fiestel
Ford Freak

Mesajde gcaramaliu » 21 Aug 2007, 15:36

Ideea e ca nu stiu care sunt aia mai "fomisti". De Romcar m-am convins si eu, nici macar presuri nu mi-au dat, am obtinut de la Collina presuri + senzori de parcare. Credeti ca mai pot forta si o alarma pe undeva? Chiar, spuneti-mi care sunt alarmele bune, ca nu ma pricep, sa nu-mi puna vreo ragalie.
gcaramaliu
Incepator

Mesajde alex230ro » 21 Aug 2007, 15:57

Ai luat destul de bine,eu cand am luat masina nu a dat niciunul nimic ma rog toti au zic ca deja e promotie la masina si nu mai pot sa faca nimic.
alex230ro
Gold Member

Mesajde SliceofLife » 21 Aug 2007, 20:02

Daca vrea sa-ti dea iti da. Cel putin o alarma de 100-150 de euro si un set de presulete. Chiar daca au o oferta speciala in momentul ala.
De la Ford BDT am obtinut alarma si presulete din prima negociere si un termen de livrare de aprox o luna. Cand m-a amanat cu inca o luna si 1/2 m-am cam suparat si i-am spus ca fara un discount nu mai iau masina si a zis omu ca nu poate la Fiesta dar mai imi da o cotiera.
Si acum, de la Fiat Autoitalia desi aveau un discound de 600 de euro cip am obtinut o alarma si i-am zis si de presulete dar m-a convins usor omul ca nu prea poate si ca ma costa doar 80 de lei sa le cumpar de la ei. Depinde de tine si fii "strong".
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Maşina: Fiat Grande Punto, 2007, 1248cc, 75cp - M-Jet

Înapoi la Discutii libere/forum