Amenda parcare in mamaia... se plateste sau nu? :D
Da... deci... in acest weekend am fost la mare, si, sambata, la insistentele prietenei am zis sa dam o tura pe tot litoralul(eram total contra ideii pt ca era super trafic). In fine, am ajuns si prin mamaia si nu prea am gasit loc de parcare... peste tot era full, si am lasat-o si eu, ca si altii, intre 2 pomi pe trotuar. Cand m-am intors am gasit in geam un fluturas pe care scria "Primaria Constanta" si care ma informa ca am parcat pe un spatiu verde(care era de fapt iarba uscata) si ca ma roaga sa mut masina in parcarea alaturata(care era full). De asemenea, ma instiinta ca voi fi amendat cu o suma intre 200 si 500 roni.
Acum... intrebarile mele:
1. o sa primesc sau nu amenda? pt ca din cate stiu eu nu asa arata o amenda.
2. daca o primesc, eu pot sa o contest zicand ca nu am fost acolo? fac poze? sau ce dovezi au ei?
3. daca nu le-o platesc ce se intampla? (domiciliul meu e in slatina.. ma gandesc ca nu prea am treaba cu primaria lor)
Multam.
Acum... intrebarile mele:
1. o sa primesc sau nu amenda? pt ca din cate stiu eu nu asa arata o amenda.
2. daca o primesc, eu pot sa o contest zicand ca nu am fost acolo? fac poze? sau ce dovezi au ei?
3. daca nu le-o platesc ce se intampla? (domiciliul meu e in slatina.. ma gandesc ca nu prea am treaba cu primaria lor)
Multam.
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
-
kosmin - Gold Member
- Maşina: Ford Focus MK2, 2006, 1.6 TDCi, 90 cp, Trend 007