de wador29 » 23 Apr 2012, 16:20
Teoretic se poate discuta oricand. Problema e ca locurile de cazare sunt limitate si la pensiuni, unde e mai convenabil, rezervarile se fac cu mult timp inainte. Ca exemplu, la pensiunea pe care o cunosc, si are 20 de camere, as fi putut retine camere din timp, dar asta presupune plata unui avans! Nimeni nu rezerva camere, ca sa se trezeasca ca nu-si ocupa camerele! Tot pe bani lucreaza si ei... Cu cat o amanam mai mult, vom gasi locuri doar in localuri scumpe... Cum am zis, eu as avea posibilitatea sa merg la locatia stabilita de organizatori, dar nu vreau sa merg si sa stau singur cuc! Fiind grupati, nu ne place programul sau e lipsa de organizare, ne putem orienta impreuna la ceva! Slava Domnului, in zona respectiva avem ce vedea... Presupun ca in scurt timp va aparea pagina dedicata evenimentului, cu formularul de inscriere (daca n-o fi si aparut deja...), asa ca, fara suparare, daca pana imediat dupa 1 mai nu ne hotaram la ceva si nu gasim cazare concret, voi lua o decizie in consecinta, intr-un fel sau altul... Vreau si eu sa stiu: cine mergem, unde stam, mergem la cina festiva sau nu, la defilare...?!
ex - Ford Fusion +, 2006, 1,6 TDCi, 90 cai, sea-gray,ex - OT 11 KXDSuzuki Vitara, Luxus, 2018, 1,4, boosterjet, 140 cai, prime solar yellow, cu plafon cosmic black pearl, OT 12 KXD