ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
11 Apr 2012, 23:27
va supun atentiei urmatoarea situatie: un unchi de-al meu are o dacie din 1988 si ar vrea sa o caseze si sa vanda voucher-ul rabla. care ar fi un pret la care ar putea vinde voucher-ul, avand in vedere ca anul acesta sunt acordate doar 30.000 vochere, spre deosebire de anul trecut cand au fost acordate 118.000 vouchere ?
PS: daca va spun cati km are, nu o sa ma credeti: 42.000 km. da, ati vazut bine, 42.000 km in 24 ani.
nu prea a mers cu masina ca in bucuresti avea transport gratuit ca lucra la ratb, o mai folosea cand mergea la tara.
12 Apr 2012, 07:41
Parerea mea este ca, din pacate, starea buna a masinii nu-l va ajuta in vanzarea voucher-ului. In plus, cred ca nu vor fi diferente mari fata de anii trecuti. Eu, de exemplu, ma gandeam sa-mi schimb masina anul asta, dar nu voi da 2000 de ron pe un voucher acum, astept pana prin noiembrie.
S-a interesat cat ar lua pe masina, avand in vedere starea in care e?
12 Apr 2012, 09:41
pe masina i s-a oferit maxim 800 RON. a gasit unul acum care ar vrea sa ii cumpere masina cu 1200 RON (sigur vrea sa o duca la casare si sa vanda voucherul).
asa ca mai bine o caseaza singur si vinde voucherul cu un pret mai bun.
12 Apr 2012, 19:03
avand in vedere ca anul acesta sunt doar 30.000 vouchere, estimez ca prin iunie s-ar poutea sa se termine toate voucherele. si cred ca pretul o sa mai creasca. deja am vazut pe internet unii ca sunt dispusi sa cumpere la 1800 RON, ptr ca pretul cerut la vanzare e de la 2000 RON in sus.
oricum ii spun sa se grabeasca sa isi caseze masina, ca voucherul are timp sa il vanda pana in toamna.
12 Apr 2012, 20:56
estimarea ta tine cont de faptul ca pana acum numarul de vouchere a fost suplimentat de fiecare data cand s-au terminat?

cel mai bine ar fi sa incerce sa vanda voucherul cat mai repede. la sfarsitul anului voucherele vor expira si atunci preturile lor or sa scada destul de mult.