de DORTMUND » 21 Apr 2012, 04:07
Scuze ca nu am raspuns mai devreme dar am fost plecat din tara, s-ar putea sa fiu din nou fericitul posesor al unui Ford, am gasit un Scorpio din 1991 langa Munchen si mai mult ca sigur o sa-l iau peste 3 saptamani cand ma duc iar in Germania.
Revenind la vouchere mai am doar unul, dar fiindca am avut cheltuieli suplimentare pentru obtinerea fiscalului masinii pe care am predat-o, plus ca m-am dus de 4 ori in Chitila, singurul Remat unde mai aveau vouchere, pretul pentru acesta este de 1700 RON.
Credeti-ma ca e o tevatura mult mai mare decat mi-am imaginat, duci masina la Remat, iei contract de comodat cu care te stergi la..., vii a doua zi ca sa iei certificatul de distrugere cu care te duci la Politie in Pipera, o placere drumul printre noroaiele santierului de acolo..., apoi te duci la Fisc, dupa care te duci, a TREIA oara!!! inapoi la Remat, duci si actele astea si vii a doua zi, NIMIC NU ITI DA PE LOC, ca sa iei in sfarsit mult ravnitul voucher!!! daca stii procedura si ai toate actele faci minim drumuri la ei, asa e gandit sistemul!!! Plus cele 4 copii legalizate, 90-110 RON depinde de notariat.
Dosarul meu e complet, toate actele pe numele meu, fara complicatii, totul clar si limpede!!
Va doresc weekend placut tuturor si sper sa revin cand deschid topicul Scorpiutzului....
Dati-mi sms cu nr vostru, va rog si va sun eu, am 2 bebei si cand unul tipa, se produce o reactie in lant, care in final se strange in jurul gatului meu, cu dibacie manuit de sotie...
TELEFON 0728 594 729