Cauti o piese sau accesorii auto? Intreaba aici.

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Structura categoriei a suferit modificari, atentie unde initiezi topicul/subiectul!
Răspunde

Re: Mocca (cereri)!

23 Mar 2012, 19:27

zolly: am una de focus 2006.

24 Mar 2012, 13:17

am si eu nevoie de 1 amortizor(tampon) ptr haion de ff break 2005, cel care sustine haionul sa nu faca zgomot. Vine montat pe haion. eu am unul lipsa si face ff urat.

24 Mar 2012, 16:03

Are cineva in brasov(in oras) 2 jante de tabla(4*108) pe 13" si nu-i mai trebuiesc? Dau si eu o bere la ridicarea lor.
multumesc anticipat

24 Mar 2012, 17:54

Am nevoie doar de butonul de plastic cu ajutorul caruia se ajusteaza centura soferului pe inaltime. Am cautat sa cumpar si cum era de asteptat nu am gasit decat cu tot cu dispozitivul centurii. Atasez si foto.
Multumesc!
FiÅŸiere ataÅŸate
dreapta care exista.jpg
stinga care lipseste.jpg

25 Mar 2012, 22:01

eu caut palnia aceea portocalie de la ford. nu stiu cum am pierdut-o si am nevoie de ea. eventual o platesc sau dau la schimb alta palnie de la ford ( e neagra si e mai scurta un pic).
multam'

29 Mar 2012, 14:55

Are cineva un stergator de parbriz (partea soferului)in plus, pt. auto din semnatura? Ma adresez celor care au schimbat cu totul stergatoarele.
Problema mea e ca, in parcare, cineva mi-a indoit ambele stergatoare, cel de pe partea soferului avand mai mult de suferit. Cel de pe partea pasagerului l-am indreptat, am pus o greutate pe el, insa la celalalt nu s-a schimbat nimic. Este serpuit si raman 2 zone de circa 10 cm unde nu se face contact cu parbrizul.
Nu am nevoie de lamele, sunt f. bune, doar partea metalica.
Sau poate imi ofera cineva o alta solutie de a-l indrepta. Eu am pus stergatorul sub un sac de vreo 40-50 kg si dupa o zi nu s-a indreptat. :D
FiÅŸiere ataÅŸate
stergatoare.jpg

30 Mar 2012, 07:44

Ai putea sa-ti cumperi un stergator la aceiasi dimensiune (26" inch sau 65 cm) si sa-i schimbi lamela sau cand ai drum prin Roman da-mi un semn si-ti dau eu unul.(nu stiu exact pe unde-i ,dar sper sa-l gasesc)

30 Mar 2012, 18:53

Acum observ ca nu mai apar detaliile autoturismului la user. Auto e Ford Focus II, dec. 2007.

Eu gandeam ca poate sunt persoane carora li s-a tocit lamela si si-au schimbat stergatoarele cu tot. Eu am nevoie de chestia metalica si ii pun lamela mea. Am gasit stergatoare Bosch AeroTwin cu 100 lei perechea, dar mi-e ciuda si nu as da banii pe altele, ca erau f bune astea pe care le am si as prefera sa ii dau cuiva 10-20 de lei pe un stergator pe care oricum nu il mai foloseste.

@x10w12kt: Da-mi un pm (cu tel./id) ca eu stau in Piatra-Neamt si la urmatorul drum acasa te contactez, daca o sa gasesti ala. Ms!

31 Mar 2012, 11:50

HMM,
Am schimat anvelopele de iarna cu cele de vara masina si ce sa vezi, surpriza, una a facut o galma mica, acum vine rugamintea:
Are cineva o Anvelopa 205/55/16 Michelin Primacy Pilot (anvelopele cu care veneau masinile de prin 2007 2008) de care se poate lipsi si ii dau una la schimb cu galma "dot 08"?

Multumesc anticipat celor de vor sa ma ajute

01 Apr 2012, 13:19

Caut corp termostat pentru un ford focus tddi 1.8 din 2002 !!

Multumesc celor care vin in ajutor.

06 Apr 2012, 15:39

caut(cumpar)emblema fata fiesta 2003!

06 Apr 2012, 20:27

$1 scrie:$2onutb_88

Are cineva un stergator de parbriz (partea soferului)in plus, pt. auto din semnatura? Ma adresez celor care au schimbat cu totul stergatoarele.
Problema mea e ca, in parcare, cineva mi-a indoit ambele stergatoare, cel de pe partea soferului avand mai mult de suferit. Cel de pe partea pasagerului l-am indreptat, am pus o greutate pe el, insa la celalalt nu s-a schimbat nimic. Este serpuit si raman 2 zone de circa 10 cm unde nu se face contact cu parbrizul.
Nu am nevoie de lamele, sunt f. bune, doar partea metalica.
Sau poate imi ofera cineva o alta solutie de a-l indrepta. Eu am pus stergatorul sub un sac de vreo 40-50 kg si dupa o zi nu s-a indreptat.

amice, vezi ca gasesti in selgros iasi, stergatoare bosch pina in 20 de lei bucata.
nu sunt aero, dar la ce stock sunt si la felul cum se comporta, nici nu-ti trerbuie.
sunt identice cu cele care sunt puse pe original, doar ca nu sunt branduite ford....

11 Apr 2012, 04:18

Caut si eu deflector aer ( paravant )ptr ford focus 1.Si cauciucul care vine la incuietoarea de la portbagaj(cel negru)Al meu s-a rupt.Multumesc anticipat.

20 Apr 2012, 10:48

Sistemul de ridicare a geamului ( macara ) ,manual ,complet pentru un Ford Mondeo MK 1 ????

20 Apr 2012, 12:13

caut capacelul de la bara spate pentru un FF2 prefacelif an 2006. Multumesc.

20 Apr 2012, 19:17

Salut, indraznesc si eu sa cer ceva:
Un hdd/ata, capacitate mica/cativa gb sa reziste sa pun w2k pe el.
Am reusit sa completez un pc vechi, primit acum cativa ani buni de la ADISPAN. Este echipat cu un celeron /133 MHz, ram 128MB(imprumutat!!!), etc, vreau sa-l folosesc la serviciu pentru mici teste.
Consider ca cererea mea poate sa astepte daca sunt altii mai motivati sa primeasca, multumesc.

21 Apr 2012, 08:33

pot sa-ti ofer eu, un hdd, de 20 de giga, maxtor, nu stiu daca ti se potriveste
are un pin rupt, sunt sigur ca-l pot inlocui...
daca il vrei , da-mi pm cu adresa, dar platesti cv transportului, sau astepti pina gasesc pe cineva care vine in capitala.

21 Apr 2012, 15:07

Multumesc Nicu. Daca hdd (in afara de pinul rupt este in regula) cred ca pot sa-i inlocuiesc pinul respectiv.
As mai astepta totusi, am spus ca nu-i mare graba, poate gasesc ceva prin Bucuresti, e mai simplu, il pot lua direct de la donator. Daca totusi nu apare nimic pe aici, o sa-ti tirmit datele pentru trimiterea postala, prin coletarie posta romana e mai ieftin.
Multumesc inca o data si-ti doresc weekend placut!

23 Apr 2012, 06:32

ok, s-ar putea sa am eu treaba prin bucuresti in mai.mai vb.

23 Apr 2012, 10:29

e cineva care ma poate ajuta cu transportul unui frigider din BRAILA spre Bucuresti(Magurele ILFOV) fac cinste .... daca e cineva sa ma sune 0724692428, Gabi.
Multumesc frumos si poate e cineva.

26 Apr 2012, 13:50

e cineva care ma poate ajuta cu cate ceva de aici?chiar si contra cost
am nevoie pt Ford Focus 1 (varianta cu semnalizator in far)

- capac protectie far - capacul negru care se scoate cand se inlocuiesc becurile arse. ma intereseaza unul intreg, fara picioruse rupte. mi se abureste farul, s-a si innegrit un pic si cred ca e de la acel capac.
- grila neagra dintre capota si parbriz, partea de deasupra filtrului de polen. la fel daca e intreaga si fara picioruse rupte. nu mi se mai prinde in lacasurile ei, cred ca s-au rupt clemele si vreau una care sa se prinda bine sa nu mai am spatiu gol intre parbriz si grila.
- capitonaj capota ingrijit
- de asemenea si cauciucul (deflectorul?) acela de sub bara din fata. al meu e cam...indoit.
- geam oglinda stanga

daca e cineva din Brasov si are o usa dreapta si haion disponibil, de culoare alba, fara rugina, nelovite, m-ar interesa de asemenea niste preturi. si o intrebare - stergatoarele de pe Ford Focus 2 se potrivesc la Ford Focus 1? va trebui sa iau la un moment dat si un set de stergatoare atat pentru fata cat si pt spate si poate gasesc la cineva pe aici.

multumesc.

26 Apr 2012, 17:56

@nicugurzun
In legatura cu hdd, voi trimite mesaj privat.

28 Apr 2012, 14:18

Salut!

Caut suruburi din plastic. Am atasat o poza. Daca are cineva, sa ma anunta! Mersi!
FiÅŸiere ataÅŸate
suruburi.jpg

28 Apr 2012, 17:44

astea nu sunt suruburi, sunt niste clipsuri din plastic care se imping si se largesc in gaura. cauta pe la magazinele de piese auto.

28 Apr 2012, 20:13

mersi.

30 Apr 2012, 11:43

Salut caut o rama adaptoare pt casetofon la ff1 .
Multumesc anticipat

03 Mai 2012, 18:47

kovacsiandras, cate ai nevoie? te astept la zilele ford la brasov si ti le dau... sau daca ai pe cineva in buc...

03 Mai 2012, 19:31

va salut, am nevoie de afisajul lcd de la kilometraj de ford mondeo mk3, daca are cineva un pcb defect de pe care sa-l pot recupera . multumesc

05 Mai 2012, 19:34

Salutare,caut un set de butoane care sa inlocuiasca suportul de fise sau un buton pereche cu cel de la dezaburire luneta.Nu vreau in mod obligatoriu donatie,in functie de oferta,platesc "obiectul"si taxele de transport(pot fi si toate 3,vreau sa montez cateva comenzi si n-as vrea sa modific aspectul initial)
FiÅŸiere ataÅŸate
SANY3907-1.JPG

20 Mai 2012, 20:52

Caut si eu daca se poate sa imi ofere cineva( de preferat din cluj, turda alba deva hateg petrosani o plafoniera/ 2 de orice fel intrucat vreau sa pun si in porbagaj la masina si una in spate. va multumesc mult.
nu conteaza catusi de putin modelul sau marimea
Răspunde