Ceasuri bord Diesel Focus 2 / FF2 / C-Max FaceLift & Kuga
Ceasurile provin de pe un Focus 2 diesel FaceLift din 2009 care se dezmembreaza; sunt cele cu ecran rosu, dimensiune medie.
Se potrivesc pe Focus 2 /C-Max / Kuga cu motorizare diesel.
Nu stiu cati km au, dar ar fi sub 100.000km
Pretul este de 600lei cu tot cu maneta de semnalizare cu butoane pt. CB.
In cazul in care se vrea upgrade, pretul este de 350lei (upgrade-ul se face doar la ceasurile de bord care au CB).
Pretul de instalare & configurare este de 150lei.
Daca nu aveti acum ceasuri cu CB, atunci e posibil sa nu aveti nici instalatie el. intre maneta de semnalizare, pt. butoanele suplimentare pt. CB, si ceasurile de bord. Va pot face aceasta instalatie el pt. 100lei.
Mai multe detalii despre cele 2 operatiuni de mai sus gasiti pe topicul cu serviciile mele al carui link il gasiti mai jos, la semnatura mea.
Se potrivesc pe Focus 2 /C-Max / Kuga cu motorizare diesel.
Nu stiu cati km au, dar ar fi sub 100.000km
Pretul este de 600lei cu tot cu maneta de semnalizare cu butoane pt. CB.
In cazul in care se vrea upgrade, pretul este de 350lei (upgrade-ul se face doar la ceasurile de bord care au CB).
Pretul de instalare & configurare este de 150lei.
Daca nu aveti acum ceasuri cu CB, atunci e posibil sa nu aveti nici instalatie el. intre maneta de semnalizare, pt. butoanele suplimentare pt. CB, si ceasurile de bord. Va pot face aceasta instalatie el pt. 100lei.
Mai multe detalii despre cele 2 operatiuni de mai sus gasiti pe topicul cu serviciile mele al carui link il gasiti mai jos, la semnatura mea.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

-

DGAlexandru - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008