Ai fost implicat intr-un accident si ai nevoie de un sfat?
02 Mai 2012, 10:28
Zilele urmatoare ajung cu masina in service pentru a mi se schimba ambele faruri xenon deoarece au clemele rupte.
Nelamurirea mea este : am dreptul sa cer farurile vechi inapoi? are cineva idee cum ar putea veni cele noi? cu balast...fara balast?doar carcasa....Multumesc.
02 Mai 2012, 10:41
depinde cum le schimbi:
-daca le schimbi pe banii tai, atunci evident ca poti cere vechile faruri inapoi
-daca le schimbi pe garantie, atunci ei(vanzatorul/service-ul) au tot dreptul sa pastreze vechile faruri
-daca le schimbi pe casco, asiguratorul decide daca pastreaza vechile faruri sau nu
02 Mai 2012, 10:49
Este vorba despre CASCO am uitat sa precizez asta; intrebam nu pentru a le valorifica ulterior ci din ideea de a folosi balasturile,etc. in cazul in care pisele sunt ,,chinezarii".CASCO am la Astra...deci se pare ca-mi pot lua gandul

Multumesc Smiley.
02 Mai 2012, 13:10
de ce nu scoti tu balasturile inainte ?
02 Mai 2012, 14:26
Pai am zis sa nu fiu tigan...ma duc fara becuri,balasturi...
02 Mai 2012, 14:42
$1 scrie:$2ste vorba despre CASCO am uitat sa precizez asta; intrebam nu pentru a le valorifica ulterior ci din ideea de a folosi balasturile,etc. in cazul in care pisele sunt ,,chinezarii".CASCO am la Astra...deci se pare ca-mi pot lua gandul

Multumesc Smiley.
cand ai deschis dosar de dauna la Astra nu ti-au dat o foaie cu problemele care trebuie rezolvate? uita-te cu atentie pe acolo, in general noteaza si ce se va intampla cu piesele schimbate
02 Mai 2012, 16:33
Farurile vin fara becuri.
Daca sunt varianta cu xenon din fabrica, in functie de model, daca calculatorul de pe far poate fi comandat separat, atunci farul vine fara.