Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
04 Mai 2012, 22:43
Se aude in mers in viraj spre dreapta un harait putermic ca si cum ar roade ceva si tremura volanul la peste 100 km la ora.A mai patit cineva? de la ce safie,recent am schimbat cauciucurile+echilibrat si capete de bara noi.
05 Mai 2012, 08:22
daca i-ai facut geometria la roti dupa ce ai schimbat capetele de bara atunci poate sa fie planetara
06 Mai 2012, 17:03
sunt de acord si eu cred ca e capul de planetara. ar trebui sa se auda mai tare at cand accelerezi in curba. incearca sa identifici din ce parte se aude si verifica planetara.
07 Mai 2012, 11:18
am fost la un mecanic si a zis ca are joc la roata stanga si cae de la rulment ,am dat comanda ,vine maine,sa vedem dak e rulmentul,pt k trepideaza si in mers drept si in curba mai tare.
17 Mai 2012, 11:06
REZOLVAT.am schimbat rulmentul si nu se mai aude nimic.doar k trepideaza in mers la peste 100 km la ora.si nu stiu de ce?pt k am schimbat si jante si cauciucuri si directia facuta si tot tremura....de la ce?...sa fie di bucsse?
17 Mai 2012, 12:14
Salut, nu ai postat unde trebuie!
Ca raspuns la intrebarea ta, trebuie sa verifici echilibrarea rotilor fata. Presupun ca dupa 140 KM/H nu mai tremura asa de tare.
Stima
22 Mai 2012, 14:32
A gasit un Mekanic bun,bucsa brat aia mare hidraulica era dusa,schimbat rezolvat.sa vedem ce se mai aude,sper k nimik.