Vand Ford Focus MK2 Facelift
Ford Focus Wagon
Culoare: albastru
Kilometraj : 144.000km (inclin sa cred ca sunt reali dupa starea generala a masinii)
Fabricatie : 06.2008
Inmatriculata RO
Motor 1.6 TDCi, 66kw/90CP, Euro4 (fara filtru de particule)
Cutie viteze : manuala, 5+1
Consum : 6.5/4.5/5.5 l/100km
Nivel de echipare: Trend (cred)
Detalii nivel de echipare: aer conditionat manual, pilot automat, radio CD, torpedou refrigerat, geamuri electrice fata, oglinzi electrice inclazite, computer bord, volan reglabil, comenzi volan, inchidere centralizata din telecomanda, doua chei, mufa auxiliar, covorase Ford, priza 12V in portbagaj
Detalii nivel de siguranta: ABS, ESP, 6x AirBag
Pret: 6300 EURO
Tel: ...
Masina este inmatriculata in tara de doua saptamani. Arata si functioneaza foarte bine. Accept testare in service. Se vinde din motive personale. Nu sunt interesat de variante.
Va rog postati in acest topic doar daca sunteti interesat de masina.
Culoare: albastru
Kilometraj : 144.000km (inclin sa cred ca sunt reali dupa starea generala a masinii)
Fabricatie : 06.2008
Inmatriculata RO
Motor 1.6 TDCi, 66kw/90CP, Euro4 (fara filtru de particule)
Cutie viteze : manuala, 5+1
Consum : 6.5/4.5/5.5 l/100km
Nivel de echipare: Trend (cred)
Detalii nivel de echipare: aer conditionat manual, pilot automat, radio CD, torpedou refrigerat, geamuri electrice fata, oglinzi electrice inclazite, computer bord, volan reglabil, comenzi volan, inchidere centralizata din telecomanda, doua chei, mufa auxiliar, covorase Ford, priza 12V in portbagaj
Detalii nivel de siguranta: ABS, ESP, 6x AirBag
Pret: 6300 EURO
Tel: ...
Masina este inmatriculata in tara de doua saptamani. Arata si functioneaza foarte bine. Accept testare in service. Se vinde din motive personale. Nu sunt interesat de variante.
Va rog postati in acest topic doar daca sunteti interesat de masina.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 28 Mai 2012, 18:30, modificat 1 dată în total.
Motiv: Inchis, mutat la Arhiva & editat nr. de tel. la cerere.
Motiv: Inchis, mutat la Arhiva & editat nr. de tel. la cerere.
- bear
- Incepator
- Maşina: Ford