Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
10 Mai 2012, 08:37
Felicitari arata f. bine. Is tare curios la ce folosesc decupajele din consola de langa frana de mana, ti-ai pus cumva cititor de carduri?
10 Mai 2012, 09:56
@slick99: Multumesc pentru aprecieri!

ST-ul de pe schimbator l-am decupat eu dintr-un colant rosu. Ne vedem curand la Brasov

.
@infocus: Multumesc pentru aprecieri!

Consola centrala cu cotiera e de focus facelift. Asa e ea, prevazuta cu decupajele care le-ai observat. Practic sunt doua locasuri pentru monezi si fanta este pentru o cartela sau card bancar, ceva de genul.
14 Mai 2012, 20:25
Va salut. Am o mica noutate. Datorita lui @mihaibre, care mi-a donat toata ata decorativa care o mai avea, am cusut la mansonul de la schimbator. Mai am de cusut si in alte parti, dar deocamdata atat pentru inceput.
@mihaibre iti multumesc inca odata pentru ata.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

15 Mai 2012, 08:59
frumos, tu ai facut cu albastru eu voi face cu rosu pt ca asa mi-am creat interiorul gri cu rosu
pana si scaunul copilului l-am cautat pana am gasit cu rosu
15 Mai 2012, 10:02
E frumos si cu rosu, mai ales daca spui ca ai luat si scaunul copilului cu rosu. Am vazut la Focus RS500 cu rosu si arata foarte bine

.
15 Mai 2012, 12:50
a iesit foarte bine, bravo. eu am sa ajung la tapiter dar deocamdata sunt cam tinut de lipsa cotierei de facelift pe care as vrea sa o montez. sper ca in curand sa stea in consola lu focusica si navigatia blaupunkt nx

, pana una alta trebuie sa se multumeasca cu fx-ul
15 Mai 2012, 13:24
Multumesc pentru aprecieri. Ai vazut pe undeva la vanzare cotiera de facelift?
15 Mai 2012, 14:30
pai n-am vazut-o...cred ca o sa imi fac lista cu firmele de dezmembrari si numere de telefon si o sa incep sa sun. ma apucasem eu saptamana trecuta dar daca nu le-am avut scrise pe foaie mai dadeam de un alt anunt de la acelasi si nu e treaba buna, trebuie sa imi fac strategie...
21 Iul 2012, 16:04
paul vazusem ca cauti manson frana de mana,... vezi k e vreo 120 Ron nou noutz,............,lam comandat eu anu trecut pentru un prieten..
21 Iul 2012, 20:25
Salut. Am gasit manson. E cel din fotografii. Slick99 ma ajutat cu mansonul si cu multe alte chestii.
18 Apr 2017, 00:37
Cât te-a costat vopsitul?
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
18 Apr 2017, 20:10
1100 euro. In pret a fost inclusa si tinichigeria si vopseaua.
Vopseaua e metalizata, a fost destul de scumpa si lacul de calitate.