ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

25 Aug 2007, 04:49

altu care viseaza cai verzi.
ps : nici aici nu scap de logan :P

25 Aug 2007, 04:50

$1 scrie:$2ltu care viseaza cai verzi.

adica?

25 Aug 2007, 04:52

$1 scrie:$2ltu care viseaza cai verzi.

Super masini facute de super romani!
Totul este bine pana pe la 30000 km apoi .... Si sa nu uit de service ......

25 Aug 2007, 10:12

inafara de portbagaj, spatiul in plus este de la cap IN SUS... :)

25 Aug 2007, 10:23

Eu zic sa nu ne mai certam pe tema asta, chiar nu are rost. Fiecare isi va mentine parerea.

Eu, personal, il voi recomanda pentru segmentul 8.000Euro si ieftin de intretinut fara nicio retinere.

reason for edit : typo
Ultima oară modificat de toxicristi pe 25 Aug 2007, 13:13, modificat de 2 ori în total.

25 Aug 2007, 11:34

Corect toxicristi e clar ca nu Loganul NU se poate compara cu Mondeo-ul singurul avantaj ptr Logan fiind pretul, pentru cat costa Logan-ul este o masina decenta care isi face treaba.

Cateva impresii referitor la spatiu de la Logan fata de MK3 ( hatchback ):

- spatiu pe bancheta din spate mai mare la Logan: in spate am doua scaune de copii iar acum in Logan incape lejer si mamica, inainte nu prea incapea.
- spatiu pentru picioare in spate pare putin mai mare ca la Mondeo.
- spatiu portbagaj pare mai mare la Logan, caruciorul acum imi incape (pe latimea masinii) foarte lejer.

Motorul nu-l pot compara deoarece inainte aveam 1.8 110CP acum 1.4 75CP + ca este in rodaj ( ~700km ) deci acum este clar mai slab, la drum lung trebuie sa am grija sa scot AC-ul in depasiri.
Consum extraurban obtinut in ultimii 250km 6%.

Ce nu mi-a placut este faptul ca dupa ultimul drum in portbagaj am gasit bagajele aflate in partea deasupra tobei de esapament foarte calde, deci izolarea termica a tobei fata de portbagaj lipseste sau este total ineficienta.
Ramane sa mai vad alte lipsuri in timp.

L.

25 Aug 2007, 13:17

De la un simplu banc mi-e teama sa nu ne inflamam iarasi degeaba. Fiecare masina are si bune si rele, unora place, altora nu.
Topicul se inchide.
Subiect închis