Discutii libere/forum

Plec la Bucuresti

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Plec la Bucuresti

Mesajde DanielArdelian2 » 25 Aug 2007, 13:29

Salutare,

Marti, 28.08.2007 trebuie sa ma prezint la Ambasada SUA din Bucuresti pentru viza (firma vrea sa ma trimita la un training). Voi calatori cu trenul.

Aproximativ stiu cam pe unde este ambasada - zona Teatrul National Bucuresti, Intercontinental.

Ce as vrea sa va intreb ar fi urmatoarele:

1. Ati putea sa-mi explicati cum ajung de la Gara de Nord la TNB cu metroul ? Parca era o statie de metrou prin zona, dar nu mai stiu sigur care. Harta aceasta este "la zi" ? Harta Metrou

2. O sa ajung in Bucuresti la 07:30 AM, am programare la Ambasada la 09:30 AM. Am mai multe trenuri de intoarcere in TM, dar pe caldura asta as vrea totusi sa vin cu vagon de dormit - cel mai devreme pleaca la 22:45, dupa cum am vazut pe http://www.infofer.ro . Asa ca dupa ce ies de la ambasada pana cand imi pleaca trenul ar fi sa zicem vreo 10 - 12 ore. Ce-mi recomandati sa fac in acest timp ? Pe unde as putea manca ceva decent prin zona, in afara de McDonalds ? Ar fi vreun hotel decent prin zona unde sa ma cazez pentru o zi ca sa am unde sa fac un dus si eventual sa ma odihnesc putin ?

3. Ati putea careva sa-mi lasati un numar de telefon pe PM in caz de nevoie ? Eventual, daca ar vrea careva sa ne intalnim, sa bem ceva, m-as bucura...

Multumesc,
Dani Ardelian.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde Smiley » 25 Aug 2007, 13:51

1. Harta metroului este ok. Trebuie sa ajungi la statia Universitate. Cel mai rapid: mergi pana la Victoriei, schimbi magistrala spre universitate si mai mergi 2 statii

aici vrei sa ajungi: http://www.salutbucuresti.ro/planoras/s ... 8100&-7798

statia de metrou Universitate este la intersectia mare, Regina Elisabeta-N.Blacescu-Carol1. De acolo faci maxim 5 minute pana la ambasada. La iesirea din metrou, mergi spre TNB (vezi ca sunt 4 iesiri, cea pe care o vrei tu e langa McDonalds-ul din subteran (cum privesti spre McDonalds, in stanga)

uite si o poza din satelit, cu explicatii: http://wikimapia.org/#lat=44.437491&lon ... =0&m=a&v=2

2. mancare cat de cat buna gasesti la Cafeneaua Actorilor (cam pe aici: http://www.salutbucuresti.ro/planoras/s ... 8109&-7871 )
hoteluri decente nu stiu in zona(sunt o gramada, dar cred ca au preturi mari)
Ultima oară modificat de Smiley pe 25 Aug 2007, 13:55, modificat 1 dată în total.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde mauru007 » 25 Aug 2007, 13:54

Statia de la TNB este statia Universitate. De la gara mergi spre Unirii la unirii cobori schimbi linia de metrou (treci printr-un pasaj) spre Unirii 2 si de acolo mai ai o statie pina la universitate. Cand o sa iesi din metrou la Universitate o sa vezi Teatrul National si Intercontinentalul, ambasada e la 5 minute de intercontinental(treci de hotel si faci prima la stanga pe prima strada mergi inainte cam 200 metri si pe stanga ar trebui sa vezi ambasada). Hoteluri in zona sunt destule nu stiu preturi si alte lucruri.
In timpul zilei poti sa dai o tura prin magazinele Unirii si Cocor, magazinele de pe Magheru, poti sa vezi un film la Patria, de mancat sunt destule fastfooduri si pizzerii prin universitate, cred ca e si un restaurant 'La Mama' care este destul de laudat (mie nu imi place). Ai grija daca mergi cu taxiul ce tarife practica (ar trebuie sa fie afisate pe usa)si sa fie de firma. 9444 e taxi meridian sunt ok.
Mazda Miata
Axa Valcea- Bucuresti - Severin
mauru007
Member

Maşina: Mazda Miata

Mesajde AndyJ91 » 25 Aug 2007, 13:57

Statia la care vrei sa cobori e Universitate.
De la gara, iei metroul de Dristor 2 o statie, cobori la Victoriei. Acolo te duci la cealalta linie si te urci in metroul de IMGB. 2 statii pana la Universitate.

De mancat.. au pizza buna la Cafeneaua Actorilor (chiar langa TNB si Intercontinental, e o terasa "la vedere" si poti intra si inauntru). Si mai sunt o groaza de pub-uri prin zona pe stradutzele alea, se poate manca si acolo in general.

Cat despre hoteluri.. in afara de cele "de lux" din zona, chiar nu stiu. Poate cineva care cunoaste zona mai bine sa te lamureasca. :)
Bafta!
Imagine
AndyJ91
Ford Freak

Maşina: Fiesta ST, 2007, 2.0l 150CP

Mesajde DanielArdelian2 » 25 Aug 2007, 15:05

Ok, multumesc la toata lumea !
Am reusit sa ma orientez destul de bine, zic eu, dupa informatiile primite.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde raszvan » 25 Aug 2007, 15:17

ai grija de portofel :)
focus 2005, 1,6tdci - 90cp
raszvan
Gold Member

Mesajde DanielArdelian2 » 27 Aug 2007, 18:55

Care-mi spune si mie cam cum e vremea acum prin Bucuresti si daca stiti ceva perspective meteo pentru maine ?

Nu vrea nimeni sa bea o bere (fara alcohol) cu mine in Bucuresti ? :D
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde DanielArdelian2 » 27 Aug 2007, 23:55

Imediat plec spre gara si as dori sa multumesc bucurestenilor care s-au oferit sa ma ajute in caz de nevoie cu un numar de telefon, ceva, adica NIMENI ! :evil:

Da' nu-i bai, data viitoare poate veniti voi la Timisoara.

Evident, persoanele de fata se exclud (adica cei care macar mi-au raspuns mai sus) :D
DanielArdelian2

Brainiac

Înapoi la Discutii libere/forum