Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

de la Octavia la Mondeo

18 Mai 2012, 06:30

de 1 sapt sunt un proasat novice Ford , am trecut de la O2 la Mk4
sunt f multumit de dotari si de cum se comporta masina
2.0 TDCI 140 cp , 91000 km , iar ca dotari ..de toate :D
o zi frumoasa tuturor !!!!
Fişiere ataşate
4.tif
(371.54 KiB) Descărcat de 2 ori
3.tif
(371.54 KiB) Descărcat de 2 ori
2.tif
(358.91 KiB) Descărcat de 2 ori
1.tif
(358.91 KiB) Încă nu a fost descărcat

Re: de la Octavia la Mondeo

18 Mai 2012, 11:35

S-o stapanesti sanatos. Pune si tu poza (in format JPEG eventual) ... si spune-ne de ce ai trecut de la O2 la Mk4, ca multi migreaza de la Ford la Skoda (nu de la Mondeo) ?

18 Mai 2012, 12:43

trebuie sa fii nebun sa migrezi de la mk4 mondeo la octavia 2,pentru ca e mai mica skoda,si mondeo are mai multe dotari,si ampatament marit.
sa migreze ce o vrea pe skoda,daca are bani de piese,piesele la pompe duse,sunt sensibil mai scumpe ca la ford tdci,in primul ca este necesar un ulei special pentru tipul ala de motor,tot ce tine de filtre si alte consumabile este mai scump,poate la benzinarul de 1,6 e posibil sa fie mai lesne ca la ford,dar eu nu agreez masinile pe benzina,datorita consumului.

20 Mai 2012, 12:24

$1 scrie:$2rebuie sa fii nebun sa migrezi de la mk4 mondeo la octavia 2,pentru ca e mai mica skoda,si mondeo are mai multe dotari,si ampatament marit.
sa migreze ce o vrea pe skoda,daca are bani de piese,piesele la pompe duse,sunt sensibil mai scumpe ca la ford tdci,in primul ca este necesar un ulei special pentru tipul ala de motor,tot ce tine de filtre si alte consumabile este mai scump,poate la benzinarul de 1,6 e posibil sa fie mai lesne ca la ford,dar eu nu agreez masinile pe benzina,datorita consumului.

Asteptam pareri! Pana cand itzi faci o idee, ajuta-ne pe cei interesati : cat ai dat pe ea, cumparata de noua din Romania (un prieten insinua ca Fordurile luate de la reprezentantele din Ro sunt facute in Turcia, eu stiam ca doar focusul sedan e facut acolo...) - ce minusuri ai descoperit pana acum...cum se aseaza la drum, consum (merita fatza de motorul 1.8 Tdci ...)
Multumesc de raspunsuri si sa o stapaneshti sanatos!

21 Mai 2012, 09:13

Masina este Model Titanium Busines - Am achizitionat masina la 9400 euro + inmatricularea ! parerea mea este una foarte buna DOAR avand in vedere trecerea de la Octavia 1,6 Mpi la Mondeo 2.0 TDCI 140 cp , pe langa faptul ca masina este foarte accesorizata ( pilot automat , faruri adaptative, voice control, senzori ploaie si lumini , senzori parcare fata spate , navigatie cu ecran tactil, tapiterie semi piele ..etc ) mi se pare o mare diferenta ! masina are 91000 km si a fost cumparata la o licitatie din Germania ! am intrebat la Ford cat este revizia si diferenta este de doar 150 ron intre O2 si Mk4 , consumul este de 6,3 media / 100 km, si senzatia de condus este mult mai placuta !
Plusuri : confort , consum mai mic , siguranta mai mare
Minusuri : consumabile putin mai scumpe , asigurare mai scumpa , portabgaj deschidere mica nu este tip hayon ! mulumesc pentru aprecieri !
Fişiere ataşate
e.jpg
(32.85 KiB) Descărcat de 1233 ori
d.jpg
c.jpg
c.jpg (41.89 KiB) Vizualizat de 3096 ori
b.jpg
a.jpg

23 Mai 2012, 21:49

$1 scrie:$2Fordurile luate de la reprezentantele din Ro sunt facute in Turcia, eu stiam ca doar focusul sedan e facut acolo...)

Focusul sedan e facut in Spania. Mondeo prin Belgia sau prin alta tara, oricum nu in Turcia.

kapytano, masina e frumoasa si dotata dar cu numarul de km. ma cam indoiesc, mai ales ca din poze pare ca e luata din Autovit.

24 Mai 2012, 09:57

Asta vroiam sa zic si eu....daca o luai tu direct din Germania mai credeam ca are km aia,dar dupa pozele din Vitan ai luat-o de la un samsar...schimba jantele alea ca nu dau bn pe Mondeo

25 Mai 2012, 05:59

fara sa tin cont de nr de km ca sunt 50.00 ca sunt 150.000 cam astea sunt valorile din bord a unei masini din 2008 ( inmatriculata in 8.10.2008 ) sunt F multumit de masina , ca sunt reali ca nu sunt cred ca cel mai putin important ! cu mare incredere recomand MK4 !

25 Mai 2012, 06:13

N-am inteles de ce a facut colegul sponsoru18 remarca despre km masinii tale, nu-i vad rostul dar...s-o stapanesti sanatos...
Cand ajung la Cta poate te caut...as vrea s-o vad si eu. Pana atunci... ;) ...sa te bucuri de ea...

Stima

25 Mai 2012, 09:14

da,treaba cu kilometri are dreptate sponsorul,nu are 90 si ceva de mii,toti in piata chiar si aici in tm,dau inapoi km intre 90.000-130.000,masina diesel rulata in germania,unde sunt autostrazi si nivel de trai ridicat.nu ai zis anul.banuiesc ca 2007-2008,si atunci sigur nu are asa putin km,cel putin 200.000,dar oricum masina o sa duca mai 100.000 fara sa bagi prea multi bani,sa ai mare grija cu injectoarele si filtrul de particule,sa nu pice ca te costa o sacosa de bani.

25 Mai 2012, 09:54

multumesc mult ! eu nu stiu de unde aceasta PARERE GENERALA cum ca orice masina din afara daca e din 2008 - 2009 ARE PESTE 100.000 ! eu am avut octavia din 2008 si am vandut-o acum 1 luna 52.000 km ! AVETI DREPTATE dar e bine totusi sa vb de masini si de performante ..sa ne bucuram de ele si nu sa incercam sa denigram MORAL nici ... tara Germania '' nici ,,VANZATORUL = SAMSAR '' nici ... CUMPARATORUL = FRAIERU ''
drum intins !

25 Mai 2012, 12:29

nu te enerva..masina este frumoasa,sa o stapanesti sanatos.cand ai zis ca ai luat-o de la o licitatie am crezut ca te-ai dus personal,atata tot:)

25 Mai 2012, 14:25

multumesc si sper ca toti sa va bucurati de masinile voastre ! la urma urmei comentam aici de niste fier bine slefuit ! sanatate sa fie si bani in buzunare restu se inlocuieste\:;)|)

03 Iun 2012, 17:07

Legat de problema cu numarul de km - masina mea (Mondeo MK3 -2001) am luat-o cu aprox 76k de km in bord in anul 2008. Deci cam 10k de km pe an. Poate vi se pare foarte hilar la prima vedere dar avand in vedere ca am cumparat masina direct de la propietar, propietar ce era vecin/amic cu un coleg de munca de al tatalui meu , pot spune ca am avut incredere si inca am in numarul km pe care ii avea masina cand am achizitionat-o. Deci nu e o regula generala ca o masina sa aiba milioane de km cand o cumperi. In schimb pretul conteaza extrem de mult - in orice tara din vestul Europei o masina cu un nr mic de km va costa sesizabil mai mult decat una "la acelasi pret si km" din Romania. Ex - ma uitam cu un amic la un a4, modelul nou, pe autovit si era la vremea respectiva vreo 17k de euro, ceea ce mi s-a parut extrem de putin mai ales ca avea pana in 100k de km. Mergand pe mobile.de masini la acelasi pret/an aveau in general peste 200k km iar una cu sub 100k de km era cu cel putin 4k mai scumpa. De aici paradoxul - romanii nu ar aduce masini cu km putini pentru ca nu le-ar mai vinde mai ales cand in targ la colegi poti gasi "aceasi masina" dar mai ieftine cu 20 -30 %.

09 Iun 2012, 18:24

Misto, dar fara xenon? Si in rest are f multe extrase. Mda
Răspunde