Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Noua jucarie ...

19 Apr 2011, 22:44

Extraordinara masina =D>

20 Apr 2011, 02:29

multumesc pentru mesaje.
inca nu am ridicat-o, dar promit un jurnal de bord dupa ce o ridic ( la inceputul lui mai).

20 Apr 2011, 07:58

Dar de unde stii ca sunt pentru tine mesajele ca tu doar i-ai impuiat omului topicul cu masina ta?! :D Poate erau pentru cel care a initiat topicul. :D

20 Apr 2011, 16:53

$1 scrie:$2ultumesc pentru mesaje.
inca nu am ridicat-o, dar promit un jurnal de bord dupa ce o ridic ( la inceputul lui mai).

Cum adica nu ai ridicat-o? Te plangeai ca o sa intarzie si acum zici ca e in curte la dealer de aproape o luna. Asta-i chiar culmea.

22 Apr 2011, 21:05

masina e pe firma si am programat cheltuielile pe luna mai.(ma asteptam sa intarzie masina)
la inceputul lunii o ridic.
va tin la curent.

24 Mai 2011, 18:50

Felicitari pentru noua bijuterie....
As fi curios daca imi poti spune cum se comporta noua cutie automata, intrucat eu sunt fan auto. Am una pe focus insa nu e tocmai extra, si am vazut ca ai mentionat ca aceasta noua e f reusita. Cum se comporta dieselul asta noi? Faci usor depasiri, ai avut vreodata nevoie de putere mai mare? Voiam sa stiu daca se merita motor mai mare de 163 cp. Cel de 2,2 ar fi necesar? Cam cum e consumul? La drum lung pe autostrada cat scoti? Poti sa imi dai si ceva detalii despre zgomotul motorului?
Felicitari si pt culoarea aleasa, intamplator e preferata mea din noua generatie de culori de pe facelift.

25 Mai 2011, 08:02

Pai tu ai cutie automata in 4 trepte ... cu un singur ambreiaj. :D Cam cum crezi ca e a ta pe langa una cu dublu ambreiaj si 6 trepte? :D

Merge super ok cutia cu dublu ambreiaj. :)

20 Iun 2011, 22:43

salut ,eu am un ford focus 1600 tdci de 3 ani si sunt f f f multumit de el doar schim de ulei si filtre pana acum ,iar cureaua de distributie se fc la 200000 km sau 10 ani de viata foarte tare :)

21 Iun 2011, 09:17

Dar ce strada cauti matale? :))
Ps: Cat consuma urban dsg-ul asta al Ford?

21 Iun 2011, 16:06

ce masini scoate FORD :) ...exceptionale!

22 Aug 2011, 12:14

Care sunt shift point-urile?

18 Mai 2012, 06:20

f frumoasa masinuta ! drum intins !

19 Mai 2012, 10:13

e echipare titanium S? ptr ca dupa grila fata asa pare.
Răspunde