ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
17 Feb 2012, 13:11
La Multi Ani!!!
Te asteptam sa revii cu Mondeo MK4...
28 Mar 2012, 10:45
A intrat
nashu din nou pe forum,sunt fericit
28 Mar 2012, 12:44
Salut si bine v-am regasit,
Va multumesc pentru primirea facuta si ma simt mandru si fericit ca m-am intors printre voi.
Va doresc multa sanatate tuturor alaturi de cei dragi voua.
28 Mar 2012, 15:57
Bine ai revenit printre noi!

Te astept mai des pe aici.

Sa nu crezi ca daca nu scriu nimic, nu sunt activ pe forum. Din cand in cand mai trag si cu ochiul la concurenta.
28 Mar 2012, 16:03
Sar'mana
taticule 
...ce mai faci,tot cu alergaturi,treburi,reparatii...a mica ce mai face,nu mai imi zici si mie nimic de ea
28 Mar 2012, 17:39
Si noi ne bucaram bibane ca ai revenit si sa nu mai pleci.
28 Mar 2012, 21:16
Va salut si va multumesc de primire domnilor

Domnul Vali ai mare noroc ca a revenit bibanu deoarece cam incepuse sa se puna praful pe aici pe la tine.
28 Mar 2012, 21:29
E problema lor. Nu a mea.

Eu am mai aruncat cate un ochi pe la tine prin cafenea si nu mi-a placut mancarea de pa acolo.
Ai toate sansele sa te imbolnavesti de nervi, de ulcer. Naspa. Mai bine in praful meu de pe aici.
28 Mar 2012, 23:08
Zi mai bine faci o alergie la praf decat un pui de ulcer

Trebuie sa ne pregatim pentru curatenia de pasti sa nu ne calce sanepidul
28 Mar 2012, 23:18
Corect!
30 Mar 2012, 06:49
Hop si eu in cafenea, cu o dubla aniversare: Juniorul face azi 10 ani, si Baba din dotare face tot 10 ani
30 Mar 2012, 09:30
Sa-ti traiasca amandoi
30 Mar 2012, 10:36
Sa-ti traiasca!!!
Si tu pe langa ei.
30 Mar 2012, 10:38
Sa-ti traiasca baietelul!

Baba iti doresc s-o schimbi p-o tinerica !
30 Mar 2012, 10:54
la multi ani ptr junior.daca esti de acord cu zicala ca "gaina batrana face ciorba buna" sa-ti traiasca si "baba"!
30 Mar 2012, 11:02
Cred ca era vorba de masina

.
30 Mar 2012, 11:24
Sa-ti traiasca juniorul, iar Baba sa mearga ceas, cel putin inca pe atat! (si bafta la vanzare, cand i-o veni vremea).
30 Mar 2012, 12:44
Haideti ca se poate si mai mult...
http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 63325.html$1 scrie:$2ider în Europa rămâne Cehia cu 144 de litri în 2010....
macar eforturile personale incep sa aiba rezultate.
30 Mar 2012, 13:15
$1 scrie:$2a-ti traiasca amandoi

Multam fain

$1 scrie:$2a-ti traiasca!!!
Si tu pe langa ei.

Si voi pe langa noi

$1 scrie:$2a-ti traiasca baietelul!

Baba iti doresc s-o schimbi p-o tinerica !

Multumesc. Cat despre Baba, io-s mai statornic, nu caut alte femei daca am deja una buna

$1 scrie:$2a multi ani ptr junior.daca esti de acord cu zicala ca "gaina batrana face ciorba buna" sa-ti traiasca si "baba"!
Perfect de acord

$1 scrie:$2red ca era vorba de masina

.
Merge orisicum

$1 scrie:$2a-ti traiasca juniorul, iar Baba sa mearga ceas, cel putin inca pe atat! (si bafta la vanzare, cand i-o veni vremea).
Multam la fel (daca nu gresesc

), pentru ambele urari.
30 Mar 2012, 17:28
Astazi masina mea a facut 8 ani ... sa traiesti frumoaso si la mai bine.
30 Mar 2012, 17:43
$1 scrie:$2red ca era vorba de masina

.
pai despre masina vorbeam si eu.de sotie nu imi permit sa zic nimic,ca nu e treaba noastra!
22 Mai 2012, 16:02
E bine, dar nu va schimba nimic. Da, a comis-o, sa plateasca. Dar decat sa faca accident si sa ia 25 de ani, mai bine depistat mai devreme in trafic si luat 1 an cu suspendare. Prin urmare, mai bine ar folosi legislatia existenta si ar inmulti filtrele in trafic. Eu nu ma supar daca m-ar opri, chiar si zilnic, pentru verificarea alcolemiei. M-as sti mai in siguranta.
22 Mai 2012, 19:22
Problema ar aparea cand te-ar opri pentru verificarea alcoolemiei si te-ar amenda ca parca nu aveai centura. Sau parca vorbeai la telefon. Si uite asa ne mutam in cealalta cafenea.
22 Mai 2012, 20:19
@Zvony Unii asa vad treaba,dar iti poate salva viata o amenda ca aceasta.Pt ca pe vitor te gandesti de 2-ori inainte sa o faci.
22 Mai 2012, 21:42
$1 scrie:$2roblema ar aparea cand te-ar opri pentru verificarea alcoolemiei si te-ar amenda ca parca nu aveai centura. Sau parca vorbeai la telefon. Si uite asa ne mutam in cealalta cafenea.
Deci daca nu ai carnet si ai alcoolemie 0 este OK sa treci de filtru, sa inteleg?

Ca doar nu de asta te-au oprit...
23 Mai 2012, 12:33
Cunosc suficient de bine un caz in care cineva a fost oprit de un filtru pentru soferii bauti si a primit amenda pentru ca nu purta centura. Pana aici totul este ok. Problema este ca persoana respectiva purta centura, dar a avut tupeul sa intrebe de ce a fost oprit.
Asa ca din punctul meu de vedere nu as incuraja mai multe filtre.
Acum, va rog sa-mi explicati si mie cum imi poate salva viata o amenda gratuita sau ce legatura are carnetul.
Va multumesc respectuos!
23 Mai 2012, 16:59
As incerca sa nu confund prostia sau reaua vointa cu lucrurile normale.
Prin urmare, chiar daca e filtru pentru alcool, as zice ca te poate amenda pentru centura, vorbit la telefon, lipsa permis (sau suspendat), lipsa acte masina, lipsa ITP valabil (toate acestea se vad din start, nu impun un control amanuntit suplimentar).
Nu va sta in schimb sa vada daca se aprind lampile la mersul inapoi sau ce transporti in portabagaj.
24 Mai 2012, 17:26
Sunt fericit ca s-au implinit 150 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a infiintat Inspectoratul de Stat in Constructii
24 Mai 2012, 19:23
La cum se misca tonta, prevad o migrare masiva catre cealalta cafenea... Ptiu!