Navigatie, Faruri DRL, Banchete, Difuzoare, Diverse....
aduse din germania, silentioase si sterg la fel de bine ca cele originale.
- Faruri DAYLINE Ford Focus 05-08 cu lupa si DRL cod: SWF07GX - NOI cu toate becurile incluse, necesita doar motorasele - 900 Lei
Le-am cumparat pt mine, dar s-a ivit ocazia sa cumpar xenoane de fabrica, drept urmare acestea au ramas in cutie, fara ca macar sa le probez. Oricum se va face proba, pt a evita eventuale probleme. Fiind ambalate foarte bine le pot trimite si prin curier
- Navigatie dedicata folosita aprox 1 an si jumatate (pe display are folie antireflexie) - 1300lei
-Display Fix 6.2" Touch-Screen cu Picture in Picture
-Unitate DVD cu redare: DVD/VCD/MPEG4/DIVX/CD-R/JPEG/CD/MP3/Audio CD
-Butoane luminate in rosu/albastru sau Mov
-Slot USB: Redare directa de pe memory stick sau HDD extern
-Memorie virtuala - se pot memora 6 Discuri audio
-Tuner TV analogic integrat (nu contine si antena)
-Posibilitate de conectare Ipod/Iphone
-Radio AM/FM
-Bluetoot; Intrare/Iesire video pe RCA; Telecomanda; Posibilitate instalare camera mers inapoi
-Full Dual-Zone-AMPLIFICARE: 4 X 45W - Setari treble/medium/bass
-Comenzile de langa volan perfect functionale
-Navigatii suportate: IGo, Route66, TomTom... cam tot ce functioneaza si pe PDA-uri
- Set 4 Difuzoare Ford Focus mk2 Trend Colection - 200Lei
cele 2 difuzoare de pe fata sunt inca pe masina, fiindca pt ca nu mi-au venit inelele adaptoare pt noile difuzoare. in poze sunt doar cele de pe spate.
- PowerBox HPS pt Ford Kuga(sau orice ford cu motor de) 140PS TDCi 2.0 - 400Lei (se face proba)
- Incalzirea in scaune de la un Mondeo Mk3 - 300lei contine husele incalzite si butonul
- Mai am banchetele spate de Focus 2 2007 si husele de la scaunele fata. cine e interesat sa-mi dea pm
Vor mai fi si altele. A se vedea ultimul post...
-

Florin.b - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford FOCUS 2007 1,6 TDCi 90CP Trend Collection
- VIN: WF05XXWPD57U38506