Marca/Model-- Ford Mondeo
Caroserie/Numar-- Berlina
Culoare-- Indigo-Albastru
Kilometraj- 259,000 cat se poate de reali
An de fabricatie-- 06/1997
Motor-- 2000cmc,Zetec,Benzina,96 Kw/131 CP, Euro2
Consum--urban:9.5 L,extraurban:7 L,mixt 8,2 L-100/km
Nivel de echipare GLX
Detalii nivel de echipare:
-aer conditionat
-Computer de bord(consum instantane,mediu,km pana la poma,cronometru,temp.exterioara,etc)
-interior piele
-cotiera fata-spate originale piele
-banchete cu incalzire + bancheta sofer cu reglaj elctric pe toate pozitiile inclusiv lombar
-oglinzi elctrice si incalzite
-faruri cu reglaj electric
-4 geamuri electrice
-insertii mahon,manere nichel,inele bord nichel,schimbator piele si nichel
-pachet lumini interior personalizate rosu-albastru + reglaj de intensitate a luminii interioare
-alarma+ inchidere centralizata +deschidere portbagaj din telecomanda(alarma e dezactivata de cand am luat masina)
-4 cauciucuri APROAPE NOI noi KLEBER 10.000 KM
-JENTI ALIAJ originale ford
-faruri de ceata
-volan imbracat in piele(de mine)
-ornament praguri FORD nichelate originale
-xenon faza scurta SUMEX 6500K(120 EURO)INCA IN GARANTIE
-audio:HU pioneer deh4000usb,2 boxe jbl gto938 pe fata,2 boxe stock pe spate.optional se adauga (contracost 250euro)subwoofer pioneer activ ts-vx-20lpa the pump,statie aproape noua kenwood kac 7204 1000w in cutia originala.
Detalii nivel de siguranta -- airbaj sofer,centuri pretensionate.
Alte comentarii --Masina o am de 4 ani,sunt al doilea proprietar (primul aliantz tiriac)a fost directorului de la o filiala din galati,am luat-o la 203000 km pentru ca a facut numai drumuri lungi galati-bucuresti,a fost intretinuta la IVAS galati,nu are carte service pentru ca nu a gasit-o sa mi-o dea,fiind ratacita prin alte documente.masina are 4 amortizoare sachs perfecte(demonstrabil cu fisa-diagrama test amortizoare),merge foarte bine se agata de strada in curbe si e o masina in genral pentru drumuri lungi fiind foarte comoda,eu fac 2600 km in fiecare an italia-ro si nu simt oboseala,de cand am luat-o circul numai in italia si e tinuta in garaj,intotdeauna am intretinut-o cum am putut mai bine.motorul pentru aceasta masina mi se pare perfect raportat la greutatea masinii, urca excelent in ture si atinge garantat 220km/h,face de ras importante marci chiar mai noi decat ea in ciuda vechimii care o are.consumul este de 8,2 mixt dar se poate scoate si mai putin avand in vedere ca am reusit sa scot pe autostrada consum de 6,8/100 de km/la pompa.eu momentan sunt in italia si vin acasa in vara (sfarsitul lui iunie)si doar atunci poate fi vazuta real si testata,pana atunci ofer poze si informatii suplimentare pe PRIVAT.nu ma grabesc sa o vand,nu tin neaparat sa o vand,vreau doar sa imi iau urmatorul tip de mondeo(mk3) as accepta si anumite schimburi cu diferenta din partea mea de preferat Berline si pe benzina si an cat mai nou.
DEFECTE---are cateva zgarieturi,pe aripa din dreapta e matuit un pic lacul,pe aripa din stanga are un pic de rugina dar avand in vedere ca vopseaua e originala e normal sa nu fie intacta.pierde un pic de ulei pe la capacul de la culbutori ,trebuie inlocuita acea garnitura dar cred ca am sa o fac eu cand vin in tara.
PENTRU ALTE POZE SI LA REZOLUTIE MAI MARE + ALTE INFO DATI PM. aici o mica prezentare
viewtopic.php?f=15&t=68920PRETUL 2450 negociabil
POZE: