Re: Poze, filme si impresii de la ZCF2012 - Brasov
08 Iun 2012, 09:23
Parola arhivei este...?
$1 scrie:$2b]@Mihai L
Salut, daca nu te supara am urcat pozele tale si pe transfer.ro intr-o singura arhiva cu aceeasi parola. Am avut ceva probleme cu nod32-ul la descarcarea fisierelor de pe fileshare, daca mai intampina cineva problema asta le poate descarca pt 10 zile si de aici:
08 Iun 2012, 09:42
$1 scrie:$2 parte din poze (cele care tin de ZCF 2012 in general, locatii) - 400 buc. Arhiva multivolum, executabila, iar cuvantul magic este zCF_a_1aF0rD~
11 Iun 2012, 16:43
eset imi zice ca linkurile sunt infestate cu html/scrinject.b.gen virus connection terminated - quarantined
$1 scrie:$2 parte din poze (cele care tin de ZCF 2012 in general, locatii) - 400 buc. Arhiva multivolum, executabila, iar cuvantul magic este zCF_a_1aF0rD~
25 Iun 2012, 13:59
eu nu stiu daca ti-am dat emotii cu ceva. daca erai putin de tot atent in oglinda vedeai ca aveam spatiu destul de mult. asa ca stai linistit nu trebuia sa ai emotii. sti cum este vorba aceea soferia si carnea de porc sunt grele. dar cine stie stie.
MaÅŸina: FORD FUSION PLUS 1,6 TDCI 90 CP - 2006 OT 11 KXD
VIN: WF0UXXGAJU6M67318
25 Iun 2012, 14:16
La ce mod s-a deplasat coloana aia, era imposibil sa nu ai emotii... La inceputul filmarii, coloanele neorganizate de pe banda doi-trei se deplasau mai cursiv decat noi. Bine ca s-a terminat totul cu bine... Avand in vedere ca n-am fost in vecinatate, dar am nutrit un sentiment asemanator cu al lui Liwiu, n-am inteles sensul ultimelor cuvinte, cu similitudinea dintre soferie si carnea de porc...?! Eu am carnet din '83, si cel putin in ultimii 13 ani am facut circa 40000 km/an! Sa trec la regim...?!
MaÅŸina: Ford Focus Ghia 2002 Berlina 1.8L Diesel TDDI (90PS) Blue Print.
VIN: REPEDELAURGENTZAA
25 Iun 2012, 14:26
pt dragos_focus: Hai ca nu te descurajez in privinta sofatului ... stiu cu ce se mananca, fac aprox 6 mii km pe luna cu "abecedarul". Tu chiar ai incalcat niste reguli simple impuse de ClubFord pt defilare ( pastrati distanta de minim 4 m intre vehicule ... , pastrati coloana pana la terminare ... ). De obicei asa se intampla la prima intalnire de genul asta ... te inteleg. Chiar l-am rugat pe colegul nostru "martini" sa-mi dea ceva detalii in priviinta camerei video de pe ford .... am sa montez in fata si in spate cate una pt a vedea si altii cate uscaturi avem in trafic ... Acum doi ani tot la Brasov a fost un incident in coloana la doua Forduri in urma mea...
25 Iun 2012, 15:22
Domnule wador era normal sa avem emotii cu toti. nu ne cunoastem toti intre noi si nu stim cum conducem. dar am pastrat distanta pentru evitarea oricarui pericol fata de domnul liwiu. Sunt convins ca nimni nu vrea sa isi loveasca masina. Scuze de off. Gata am terminat