Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
Răspunde

30 Aug 2007, 01:43

$1 scrie:$2onduc de vreo 6 ani dintre care 3 pe un clio symbol mai dotat.
ÃŽn anii aceștia n-a fost o situație în care să zic ce mi-aș fi dorit un torpedou refrigerat

Habar nu ai... Si eu am zis la fel, am auzit ca are masina, am zis: OK, wtf, sa fie primit.
Am luat in vara asta niste mezeluri de ex. cand erau 40 grade afara (in magazin nu-mi pusesem problema deloc la transport!), am zis ca in 1-2 ore cat facea pana acasa erau fierte. Le-am pus in torpedou si a fost super!
Sau un sandvich, o ciocolata, un suc (chiar si o bere, pentru destinatie!) daca pleci la drum mai lung

30 Aug 2007, 01:47

$1 scrie:$2(chiar si o bere, pentru destinatie!) daca pleci la drum mai lung

Stii cum se spune: Drumul a fost lung / Bag o bere cum ajung!

30 Aug 2007, 16:13

@Mihai

Mențiune : în ăștia 6 ani am mers și la cumpărături cu mașina și nu s-a stricat nici un mezel, ciocolată sau bere ... fără alcool sau ce mai vrei tu.
De fapt eu iau berea, mezelurile și altea alea de la frigider/congelator că de obicei îmi fac cumpărăturile în supermarket deci slabe șanse să se prăjească până ajung acasă.

Părere pur obiectivă : fiță. ;)

30 Aug 2007, 16:25

$1 scrie:$2Mihai

Mențiune : în ăștia 6 ani am mers și la cumpărături cu mașina și nu s-a stricat nici un mezel, ciocolată sau bere ... fără alcool sau ce mai vrei tu.
De fapt eu iau berea, mezelurile și altea alea de la frigider/congelator că de obicei îmi fac cumpărăturile în supermarket deci slabe șanse să se prăjească până ajung acasă.

Părere pur obiectivă : fiță. ;)

Si eu tot asa le cumpar, dar in acea zi am luat doar mezeluri (cand iei mai multe inertia termica este mai mare)... Nici nu m-am gandit cand am luat masina ca-l voi folosi la asa ceva.
O alta solutie buna este pentru pastrarea ciocolatei pentru copii... Nu poti merge la 35-40 grade afara si sa nu topeasca, indiferent de cat de tare folosesti AC in interior.
+... pretul este 12-13 EUR in lista de optiuni... te trezesti ca iei oferta dar nu poti scoate numa' racirea la torpedou.

30 Aug 2007, 18:26

Nu cred ca ca putem sa decidem pt. cineva daca este util un lucru, fiecare poate decide asupra obtiunilor, el stie cel mai bine unde si daca are nevoie de obtiune, asa sa lasam mezelurile deoparte.

10 Sep 2007, 04:03

Săptămâna asta mă bate gândul să bat palma cu Romcar pentru un leasing la TrendCollection de 1.6 90cp TDCi.
Ceva sfaturi vis-a-vis de negocierea cu cei de la Romcar ?

M-ar interesa dacă pot obține măcar niște covorașe + alarmă.

Am cautat pe forum și am găsit un thread din 2005 în care se spunea că cei de la Romcar nu prea "dau" nimic.
S-au mai schimbat lucrurile între timp ? :roll:

Mulțumesc.
Un viitor posesor de ford focus2 :D

10 Sep 2007, 04:17

Pai daca ei nu dau nimic, poti sa incerci alt dealer.
Daca vrei neaparat Romcar, nu le arata asta si vinde-le niste gogosi de genu' X a spus ca imi da... toti au o marja de negociere si covorase + alarma a obtinut toata lumea. Asa ca ai sanse mari sa le obtii.

10 Sep 2007, 18:40

Din cate stiu, da, s-au mai schimbat intre timp. Oricum in buc ai 3-4 reprezentante unde sa negociezi.

12 Sep 2007, 17:57

A luat cineva în leasing de la Ford prin Impuls Leasing ?

Mi-au fost recomandați de cei de la Romcar :) (am eu ce am cu Romcar).

12 Sep 2007, 19:14

Din ce am mai auzit pe forum... Eu zic sa eviti ce-ti propun dealerii.
Cauta singur ceva care sa-ti convina; hartiile merg si asa. :lol:
Răspunde