Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
20 Iun 2012, 11:30
Incerc sa caut un model de ford fiesta avariat, in dorinta de a o cumpara cu totul sau pe bucati: motor, cutie, calculator, cat mai mult din puntea fata, sistem de franare...
Nu e graba dar in maxim o luna as vrea sa am toate aceste lucruri!
multumesc,
20 Iun 2012, 23:03
Salut!Daca il gasesti sa ma anunti si pe mine,poate ne putem combina la piese,in cazul in care vrei sa il dezmembrezi pentru o alta masina!
Mersi!
21 Iun 2012, 11:31
esti optimist tare, nu prea au fost multe fiesta st in romania, d-apoi sa le mai si dezmembreze cineva...aceeasi poveste si la focus st...cel mai bine cauti piesele care te intereseaza pe
www.ebay.co.uk sau
www.ebay.de sau te duci si o aduci tu de afara ca in ro sunt slabe sansele (nu imposibil dar trebuie sa fim totusi realisti). succes
21 Iun 2012, 12:49
Sunt constient de problema asta. In paralel caut si in afara...am cerut niste cotatii de preturi deja.
Acum astept.
mersi
21 Iun 2012, 12:52
bogdan: pute tata turbo pe ea si gata nu te chinui sa faci swap
21 Iun 2012, 12:57
in sensul ca: o sa ai un spatiu foarte mic sub capota ce iti va da dureri de cap... tot ce inseamna auxiliare nu o sa se potriveasca pe motorul de st, tampoanele sunt aceleasi deci asta da nu e problema dar evacuare, suspensie, frane nu sunt aceleasi ( exemplu: motorul meu e la acceasi greutate ca st-ul deci au acceasi suspensie dar nu se potriveste cu alte modele, am suspensie ptr fiesta jh1 si ghici ce, arcurile fata trec peste oalele de la amortizoare ptr ca e prea greu motorul ) deci ia in considerare absolut tot la un swap
succes
a si daca ai nevoie de ajutor te ajut cu cea mai mare placere